Eurest

Restaurante / Catering

  0
  Nu sunt evaluari
 • Profil inactiv
 • Site: www.eurest.ro

Forum despre Eurest

Anda Miercuri, 14 Mai 2014

Pur si simplu sunt depasita si dezamagita de faptele / situatiile pe care le vad si le aud.
In firma de catering EUREST, firma care este colaboreaza cu PETROM, au loc acte de ”hartuire morala” la tot pasul. Angajatii victime ale acestor ”persoane” sunt pur si simplu ”legati” de maini si de picioare.
Am incercat sa caut diferite solutii pe internet”¦..
O prima abordare gasita a fost ca pot oricand sa isi schimbe locul de munca. Da asa este, o noua schimbare. Dar intrebarea ar putea aparea: De ce sa fie tocmai ei cei care sa plece? Astfel dau ocazia sa se continue in aceasta maniera si sa se angajeze alti oameni care la randul lor sa cada victime in situatiile respective. ”¦”¦ Dupa parerea mea, situatia ramane neschimbata, doar unele personaje se schimba”¦.”SISTEMUL RAMANA ACELASI”.
Sau
O alta abordare ar fi sa dai in judecata, cu mari sanse sa nu poti demonstra. In primul rand pentru ca abia cazurile de hartuire sexuala sa se mai resolve intr-un fel si in al doilea rand pentru ca oamenii sunt fricosi (ceea ce este absolute in regula, trebuie sa te intreti, ai cheltuieli si nu vrei sa risti sa pierzi locul de munca fara a avea ceva sigur in alta parte sau macar o portita deschisa)”¦.in fine”¦.nici aici nu vad rezolvare.
Dupa parearea mea, singura solutie de rezolvare ar trebui sa vina din interiorul firmei, oameni care au demnitatea necesara, care ar putea interveni sa combata aceste tipuri de comportamente. Dar sunt sceptica in privinta calitatii oamenilor care lucreaza in acea companie - ma refer la conducere. Functiile de Managerii, sefii bucatari sunt selectate dupa ”prietenii”, iar calitatea lasa de dorit (nimic de zis”¦.dar alegeti oameni competent”¦.nu oameni care oricum nu vor sa se dezvolte, dar nici macar ce au de facut nu fac). Managerii vin bauti la locul de munca, sunt violeti ”“ din cauza frustarilor accumulate (alcohol in sange sau mai stiu eu ce alt ceva).
De exemplu o discutie intre doi manageri: - Vrei sa il pregatesc pentru initiere sau pentru dat afara? ”“ Pentru dat afara”¦”¦”¦”¦”¦..
Trec insa peste aceste aspecte care cred ca le cunoaste toate lumea si sunt intalnite nu numai in aceasta companie, acesta este ”Sistemul” in care traim!!!!!
In concluzie, EUREST este o companie care tolereaza comportamentul de hartuire morala sau nu il recunoaste ca reprezentand o problema, schimbarile de angajati sunt rapide, relatiile sunt deficitare intre personal si conducere, relatiile sunt deficitare intre colegii de munca; exista deficiente in politica de personal si insuficienta valorilor comune; exista niveluri excesive de solicitare in munca; locult de munca este nesigur; stresul este la un nivel ridicat legat de activitatea profesionala; solicitari contradictorii (conflict de rol) sau neclaritati in fisa postului (ambiguitate de rol).
Acesti ”manageri” prefer oameni necalificati, pe cei calificati, eficienti, prefera sa ii indeparteze si sa ii responsabilizeze chiar cu propriile lor taskuri.
Inchei acest scurt articol”¦.in care am incercat sa cuprind cele ce poate vor conta si se vor lua masuri de schimbare a ”Sistemului”.
Se pot mentiona ca manifestari ale hartuirii morale urmatoarele fapte: critici insistente sau vadit nejustificate, sarcasm repetat, insulte, calomnii, amenintari, constrangeri, absenta sustinerii salariatului, nerecunoasterea meritelor sau atribuirea acestora altei persoane, refuzul sistematic de a comunica, privarea salariatului de munca sau incarcarea abuziva a sarcinilor de serviciu.
Ca si tehnici prin care se manifesta acest tip de comportament abuziv se au in vedere, tehnicile relationale ( autorul actelor de hartuire morala evita comunicarea cu subiectul, desi pozitia in companie ii impune acest lucru, si se rezuma doar la note scrise imperative, impersonale), tehnicile de anulare a rezultatelor muncii (de pilda, i se cere subiectului intocmirea unui raport, insa la prezentarea acestuia, raportul respectiv este distrus prin gesturi vizibile, in fata colegilor, fara a fi invocata vreo justificare rationala), tehnicile de sanctionare (subiectul este sanctionat sistematic, nemotivat si, sub presiunea acestor acte de persecutie, subiectul este fortat sa comita erori) si tehnicile de izolare a subiectului de colegii de munca.
Util (0) Util
ADMIN - undelucram.ro Marti, 08 Ian 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eurest, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eurest.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Util (0) Util

Locuri de munca
Locuri de munca ALTEN Romania Test Plan Redaction Engineer
ALTEN
Iasi, Job national
Part time / 0 - 1 an experienta
Last update: 10.07.2017
Locuri de munca Accenture Romania Salesforce Developer
Accenture
BUCURESTI
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 05.07.2017
Locuri de munca Vauban C++ Software Developer
Vauban
BUCURESTI, Job national
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 10.07.2017
Locuri de munca Excon Consultanta Financial business consultant
EXCON CONSULTANTA
BUCURESTI
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 10.07.2017
Locuri de munca Raiffeisen Bank Ofiter Tranzactii Clienti
Raiffeisen Bank
Resita
Part time / 0 - 1 an experienta
Last update: 04.07.2017
Informatii recente pachet de beneficii
Tehnician
 • Asigurare de pensie facultativa
 • Traininguri / formari profesionale oferite gratuit sau cu reducere
Reprezentant
 • Tichete de masa
 • Asigurari servicii medicale
Recrutor
 • Concediu de maternitate & paternitate
 • Teambuildinguri / evenimente de relaxare oferite de catre companie
Discutii recente
Jsm , Am fost , dar nu an luat al 2 le-a interviu.. se intra numai pe recomandări ... salariul este bun, insa foarte multe pretentii.. ...
Citeste mai mult
AnnA91 27.07.2017
@Hahaha - nu exista departament de customer suport; pozitiile sunt doar de IT (development, automation, manual testing, DevOPs, BA/BI, etc)
Citeste mai mult
Miqtza 27.07.2017
După 2 luni nu cred ca prea greu sa ne imaginăm cum a sunat feedback-ul :)))... negativ.Văd ca ești foarte interesata de o poziție la ...
Citeste mai mult
JSM 27.07.2017
Salarii adaugate recent
IT Helpdesk
2.500 LEI
Lucrator comercial
1.100 LEI
Software Developer
4.300 LEI
Calcuator salariu
Evaluari recente
Analist
Analyst
Tehnician
Cele mai recente stiri si articole
Timp de zece ani, cercetătorii (ați ghicit!) britanici de la University College din Londra au monitorizat starea de sănătate a pese ...
Numărul mare de înscrieri in programul de finanțare Start Up Nation a pus Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț si Antreprenoriat ...
Aerul va deveni mai respirabil, copacii mai verzi, traficul de toamna ce vine va fi comparabil cu cel al verii ce stă să se termine. ...