ai idee daca nu ai fost acceptata, si mai aplici la ei , dupa cat timp exista sansa sa fii contactat din nou?
Răspunde
Renata
Duminică, 22 Dec 2013
Cris, depinde si de experienta si de proiectul pe care se face angajarea, salariile variaza. Dar oricum sunt mici, comparativ cu cele oferite de alte firme, pentru aceleasi posturi. Aici gasesti in schimb un mediu placut si organizat. Daca nu ai alta oferta mai avantajoasa, merita incercat :)
Răspunde
Sunt utile aceste informații?
Ajută și tu comunitatea împărtăsind experiența ta în Genpact Romania
@iulia09: As avea cateva intrebari,daca cumva mai intri pe aici [scz daca la unele ai mai raspuns]: 1. Ai aplicat pe site-ul lor sau pe site-uri de genu\' BestJobs? 2. Inteleg ca ai aplicat pt AP pe sp., ai mai lucrat anterior? ai experienta de lucru ? eu n-am mai facut ceva similar sau relevant si ma intreb daca se ia in calcul semnificativ experienta de lucru 3. In ce a constat interviul telefonic? in ce limba? ce au dorit sa stie (daca iti mai amintesti)? 4. Apoi a urmat testul de contabilitate? daca da, ce fel de conta. trebuie sa stii? 5. Unde se sustin testele? unde au sediul? zona Pipera? 6. Dupa testul practic de conta, urmeaza un interviu cu HR-ul si apoi cu managerul? in zile diferite,nu? 7. Apoi ce urmeaza? [daca totul a decurs ok pana atunci] 8. Daca ai acceptat job-ul, ce salariu ai cerut si ce suma ti s-a oferit?
Ajută și tu comunitatea împărtăsind experiența ta în Genpact Romania
1. Ai aplicat pe site-ul lor sau pe site-uri de genu\' BestJobs?
5. Unde se sustin testele? unde au sediul? zona Pipera?
7. Apoi ce urmeaza? [daca totul a decurs ok pana atunci]
8. Daca ai acceptat job-ul, ce salariu ai cerut si ce suma ti s-a oferit?
Oferte care ți s-ar potrivi
Cluj-Napoca,
Bucuresti,