Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
maisimplucaniciodata
Joi, 11 Iul 2013
@elena salariul depinde pe ce limba esti
Raspunde
elena
Joi, 11 Iul 2013
Aiurea.Nu stiu c sa fac.Eu am mai avut niste interviuri intre timp si la alte companii dar nu mi-am dat foarte mult interesul pentru ca mie mi s-a pus pe genpact. Dar vad ca nu e asa roz situatia. @altcineva.ne poti spune ce inseamna low.ca sa stim la ce sa ne asteptam.sau macar dc ne poti spune pozitia pe care ai alicat.
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Genpact Romania
altcineva
Joi, 11 Iul 2013
Buna fetelor..intr adevar suna bine genpact..eu va zic ce am patit ..contractul care mi a fost propus e printr o firma de recrutare pe perioada determinata de 3 luni iar salariu low..si eu auzisem ca si voi de salarii mari ,peste 18 milioane,dar supriza salariu mic..nu stiu ce i a determinat sa scada salariile, in trecut angajau cu mai mult..pentru a acumula experienta e ok sunt de acord cu bilo
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Genpact Romania
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi