Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
lauralaura
Vineri, 19 Feb 2016
@maraJ ,nu am experienra exact pe proiectul lor dar am experient asemanatoare in actualul loc de munca, doar ca la un nivel mai mic. Am incercat si am negociat, ramane sa imi spuna luni daca accepta sau refuza. @DeeDee87 cam la o saptamana dupa interviul cu managerul am fost sunata pt a mi se spune ca am primit oferta pe mail. Precizez ca nu sunt din Bucuresti, interviurile au fost prin telefon.
(1)
Raspunde
DeeDee87
Vineri, 19 Feb 2016
@lauralaura
Felicitari! La cat timp dupa interviul cu managerul ai primit oferta lor? Au trimis mail sau te-au sunat initial?
(0)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Genpact Romania
oricum., depinde si de proiect, daca e tehnic etc, eu zic ca e salariul destul de ok pt franceza. de negociat, hmmm asa si asa, doar daca ai experienta chiar pe proiectul lor, ca domeniu ma refer si experienta pe relatii clienti.
(0)
Util (1) Util
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Genpact Romania
lauralaura, asta ar fi veni cam 2500 net nu?
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Util (1) Util