Well, fusesem sunat sapt trecuta pt un post si la interviu m-am trezit ca sunt chestionat pt alta pozitie. Like people, ask me if I want?!? Daca stiam nici nu mai ma deplasam:-) si apoi intrebarea soc a fost ... Cat de bine stii a doua limba straina....iar raspunsul meu a foat c1...calificativ dat de o tanti care face teste la tel de lb pt ei. Dude, voi nu vb intre voi????? Iar pe acolo...no ofense...dar daca intri in mediul ala iti ratezi viata...imi explica mie tanti aia ce e AP...hell know I know ca asta fac de atata timp:)) deci ori nu stia sa citeasca un cv...ori de ce vii ca recruiter la interviu? Iar salariile sunt mici. Eu am mers pron MGi si tipa de acolo mi-a si spus ca poti lua intre 30-35 mil brut ..... Ffff putin ... Asa ca, draga mea, don't go! Nici nu le mai rasp la vreun tel:))
Răspunde
Laura B
Joi, 22 Nov 2012
Andrei, dar ce s-a intamplat? trebuie sa dai si tu ceva detalii ;;)
Oferte care ți s-ar potrivi
Bistrita
Cluj-Napoca