Forum despre HP
Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului 2016 in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc. Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.
Am sa iti dezvalui un secret : daca Vasile e chiar pustanca de la HasHiEr?:D
Hai sa clarificam o chestie cu recomandarile si pilele. O recomandare este o pila, atunci cand se bazeaza pe nimic si/sau nu exista nici o repercursiune (negativa) asupra celui care recomanda. Iar asta e valabil la orice multinationala, insa cu atat mai mult la HP unde se stie cum se intra (si nu, n-am fost niciodata la un interviu la ei, pt ca nu am fost interesat sa lucrez in acel mediu)
Ah apropo, ai de unde sa stii ce a absolvit HRistul in cauza, pentru ca inainte de interviu, primesti un mail cu informatiile interviului, unde e trecut si numele persoanei de la HR. 9 din 10 HRisti, au profil pe LinkedIn facut, unde poti sa vezi cv, studii tot. Ca fapt divers, majoritatea HRilor din multinationale, pe care i-am intalnit, au terminat Hiperion, Spiru Haret sau ASE.
Faptul ca nu ti-a trecut prin cap ca poti gasi angajatii si CVurile lor pe LinkedIn ma face sa cred ca :
a. ori ai fost angajat pe pile puternice si chiar nu aveai de unde sa stii, pt ca nu ai primit acel mail niciodata
b. ori nu ti-a trecut niciodata prin cap => suspect rau, lucrezi in HR ?
c. nu esti interesat (caz in care prin deductie, esti si neprofesionist)
Doi la mana, pari cel putin agramat/a ca sa nu ma hazardez la analfabet/a...Imi pare rau insa ce scrii, ca de obicei, vorbeste in numele tau.
PaTura...acum ceva ani (eu am lucrat la HP de cand s-a infiintat pana anul trecut) nu a existat niciodata un test de inteligenta de 7 minute. "acum niste ani" ca intotdeauna erau doua teste: unul de aptitudini numerice si unul de limba...pentru 99% dintre pozitii...
Concluzia e ca "spiru harte la id" e o presupunere smechereasca pentru ca, evident, nu ai de unde sa stii, iar atitudinea de genul asta nu va ajuta la niciun interviu...
Oferte care ți s-ar potrivi
Timisoara
Timisoara,