iSense Solutions SRL

3.56
  • www.isensesolutions.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Forum despre iSense Solutions SRL

melvaboonata Luni, 05 Feb 2018

Foarte utile informatiile

Util (0) Util
Raspunde
UnNume Marti, 09 Aug 2016

Confirm ce a spus DeniSSS mai sus, am fost si eu la interviu la ei, si ca rezultat vor doar persoane pentru internship de trei luni NEPLATIT, pe motiv ca sunt unii care 3 luni isi cauta un job si nu gasesc, dar aici macar faci practica! Indiferent ca ai absolvit o facultate in domeniu si ai trecut testul lor destul de bine. Trist ca in Romania se mai munceste din greu pe gratis si trist ca sunt persoane care accepta asta indiferent in ce situatie se afla! Au evitat sa spuna si care ar fi "salariul" dupa probabila angajare dupa cele 3 luni de sclavagism.

Nu recomand!

Util (2) Util
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in iSense Solutions SRL
DeniSSS Luni, 29 Feb 2016

Cauta doar studenti pe care sa ii munceasca 3 luni de zile pe degeaba!!!!!!!!!! Schimba internii pe banda rulanta, doar pentru a avea angajati neplatiti, pe perioadele aglomerate.
La interviu nu ti se spune daca te incadrezi in execrabilul lor buget de salariu. Vor doar sa aiba cat mai multi studenti care sa munceasca pe nimic. Se sta cu orele peste program si se incurajeaza acest lucru. Este o normalitate pentru ei sa muncesti pe nimic si sa stai peste program cu orele, sau sa nu iti iei pauza de masa pentru ca ai prea multe de facut.
Iar la finalul celor 3 luni exista 2 variante. Fie muncesti ca sclavul si te supui lor si esti"recompensat" cu un salariu de nimic, fie te schimba cu un alt student disperat, care incearca sa se angajeze, crezand ca nu are nimic de pierdut.

Feriti-va de aceasta companie!


Util (2) Util
Raspunde
Locuri de munca
Adecco Romania
Adecco Romania
Adecco Romania
Adecco Romania