Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
mihai
Vineri, 02 Mai 2014
cat de mult se pune accent pe cunoasterea limbii germane in departamentul de achizitii? In anunturi aceasta cerinta e obligatorie. Chiar esa sa fie? Se foloseste la nivel avansat?
Eul
Joi, 01 Mai 2014
Timisoara , as dori sa vorbim in privat daca se poate idul meu de messenger este Mereuta_Dan1@yahoo.com
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Lidl Romania
Timisoara
Luni, 28 Apr 2014
Am lucrat si eu la Lidl,in Timisoara,numai 3 luni,de ce :)) ?
M-an angajat la deschiderea magazinului,iar unele persoane au fost repartizate pentru o perioada scurta la magazine din Arad.Deja se stia cine o sa fie dat afara dupa astea 3 luni,pt ca un sef adjunct nu a putut tine secretul si a mai zis si la un casier,care il credea prieten.
Dupa 3 luni,sotiile sefilor de la alte magazine au fost angajate,iar noi,5 baieti nu ni s-a prelungit contractul pe motiv ca nu sunt vanzari :).Nici nu stiu sa minta,
angajat
Vineri, 25 Apr 2014
pai da ma le mai da la sefii de magazine salarii de nu le pot duce si asta e . ar trebui ...
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Lidl Romania
Am lucrat si eu la Lidl,in Timisoara,numai 3 luni,de ce :)) ?