@ Dragos: In prima zi de luni din mai incep. Ma bucur sa aud de bine si e foarte probabil sa ne intalnim :-) Ah, si ironia e ca cei care au treaba cu Microsoft chiar lucreaza (sau vor lucra) cu ei. Numai bine!
Răspunde
Dragos
Miercuri, 02 Apr 2014
Si mai uitati-va la tabelul din dreapta, cu ultimele salarii, cand va plangeti ca de ce nu luati 3000 de RON pentru ca vorbiti germana. Zicea un guvid mai sus, ca limba e mai importanta decat experienta. Frate, esti aerian.
Răspunde
Dragos
Miercuri, 02 Apr 2014
Batranu - e foarte ok :-) te astept !
melcon ai o mentalitate gresita. Daca nu ai experienta, nu meriti sa fii angajat niciunde, asta in primul rand. Poate doar sa fii ucenic. Daca stii limbi straine, atunci pe un salariu de incepator - 1500 ron suna un salariu cinstit. Fiind Microsoft - am mai pus 10 milioane, dar e exagerat.
Vrajeala asta cu banii putini pentru incepatori nu prinde niciunde. Firmele nu sunt societati de intr-ajutorare, iar daca cineva isi inchipuie ca vreun angajator e dator unui paduche de student cu ceva, se inseala amarnic.
O alta problema tipic studentilor este salariul mic "pentru 2014", "pentru 2008", etc. Au acest sens al entitlement-ului. Li se cuvin lucruri.
Nu li se cuvine nimic. Li se cuvine sa plece capul si sa invete si sa capete experienta pe bani de nimic. Si dupa 5-6 ani sa emita pretentii.
Romania are multe firme care investesc pentru ca salariile sunt mici. Daca ar fi mari, ar pleca in Asia.
Eu sunt perfect multumit ca cei de felul lui Cosmin sa castige prost, ca eu sa pot sa castig bine in aceeasi firma. Si nu vad problema niciunde.
Suna cinic, dar asta e realitatea. Daca nu va convin salariile, emigrati fratilor. Emigrati, nu comentati.
Oferte care ți s-ar potrivi
Craiova
Cluj-Napoca