Forum despre Nexus Electronics SRL


Cristi Marti, 17 Septembrie 2013
Cine ne ajuta cu o informatie despre aceasta companie?Multumesc.
Cipri100 Vineri, 20 Septembrie 2013
Salutare..
Eu am fost de curand la ei la un interviu pentru ca in aceste zile am vazut ca sunt in cautare de agenti de vanzari B2B. Am vb cu domnisoara Denisa (la ei pe site se poate vedea cine e ) si mi-a spus ca acesta a fost interviu de selectie, urmand ca cel mai probabil urmatorul interviu va fi cu directorul companiei (asta in cazul in care esti selectat).

Mi se pare destul de ok ceea ce ar trebui facut, ceva deplasari si prin tara pt ca ei se extind in zonele mai mari de 200 de km de bucuresti. Firma se ocupa cu monitorizare flota companii prin montarea de GPS-uri.

Voi veni cu mai multe detalii in cazul in care ajung si la al doilea interviu. De salariu (probabil ce intereseaza pe multi) nu stiu nimic. Sper ca e de bine. :)

Vom vedea.
Cipri100 Duminica, 22 Septembrie 2013
Salut
Cristi, vad ca ai intrebat de firma cam pe atunci cand m-au sunat pentru interviu. Sa inteleg ca te-au chemat si pe tine la interviu? Daca da, spune-ne cum a fost
Crsiti Miercuri, 25 Septembrie 2013
Salut,
Da am fost chemat pentru interviu.Am sustinut si interviul cu dl director.Acum astept un raspuns din partea lor.Despre companie stiu ce ai detaliat si tu mai sus,nimic despre partea financiara.
Cipri100 Luni, 7 Octombrie 2013
Respect pentru firma Nexus, se vede ca este o firma care da dovada de profesionalism.

Am primit un mail prin care m-au informat ca in urma selectiei nu am fost ales pentru job, si ca imi ureaza mult noroc pe viitor. Nu foarte multe firme mai trimit mailuri sau anunta cumva pretendentul ca nu a fost ales. II felicit pentru lucrul asta.

Asta e, nu am avut noroc. Capul sus..
@Cristi ... ai avut noroc mai mult decat mine? :)
Cristi Luni, 7 Octombrie 2013
@Cipri100....Din pacate te anunt ca nu am primit un raspuns pozitiv.Ai dreptate in ceea ce priveste profesionalismul dat de compania Nexus,se numara printre cei 10% care iti dau un feedback in urma interviului.Mult succes.
alina Joi, 15 Mai 2014
Am aplicat si eu la ei si maine am interviu. Sper sa fie bine.
IIM Miercuri, 13 August 2014
Am fost si eu la un interviu la ei pt un post de operator telesales. Mi s-a spus ca dau salariu fix si bonus, as vrea sa stiu daca a lucrat cineva la ei si stie daca targetul se poate atinge sau nu. Vad ca exista si persoane nemultumite de ei,mie nu mi s-au parut ok pt inceput, nu stiu de cat profesionalism pot da dovada. As vrea sa stiu mai multe despre ei, daca are cineva detalii va rog sa scrieti, mersi.
Andrei Luni, 1 Septembrie 2014

Am fost si eu la 2 interviuri pentru postul de agent vanzari. Primul interviu l-am sustinut cu o domnisoara, al doilea interviu l-am sustinut cu un director. Pierdere de vreme, obiectiv vorbind, nu au o strategie concreta de abordare a pietei. Interviul: vorba lunga, saracia omului. Daca ti-ai luat licenta si vrei un job, e ok.

cristina Vineri, 24 Octombrie 2014
am sustinut si eu cele doua interviuri...pt 4 ore salariul e 500 lei plus bonus daca depasesti target-ul, program de luni pana vineri 10-16...iar cele 4 ore trebuie facute in acest interval....pe mine m-au sunat sa imi zica ca am fost selectata insa nu stiu daca ma colaborez cu ei sau nu
alin Marti, 28 Octombrie 2014
am lucrat si eu la ei si sunt foarte ok. salariul este de baza 1000 ron pentru full time. echipa este foarte prietenoasa, mediul de lucru placut
Dragos Marti, 28 Octombrie 2014
1000 lei ? :))) Ce faci cu ei in ziua de azi ?
LAPA Marti, 2 August 2016
Tipa cu care am susținut interviul a fost foarte ok, însă din păcate nu am mai primit niciun semn, deși susținea că îmi vor oferi un răspuns indiferent de natura lui, în maxim o săptămână. Au trecut deja 2 luni de atunci...deci m-au lăsat să deduc răspunsul :))
Otiliagima Joi, 16 Martie 2017
Sunt total nemultumit de atitudinea intervievatorului, neprofesionist, nerespectuos, neserios. Nu merita sa iti pierzi timpul pentru o intalnire cu ei. Nu recomand deloc aceasta firma!
Sowhat Vineri, 21 Aprilie 2017

Sunt de acord cu tine, Otilia. In cazul meu m-au 'grabit' sa stabilim interviuri peste interviuri si atunci cand am ajuns la ei, a trebuit sa sun dupa tipa de la recrutare sa vina sa ma ia de acolo. Nu aveam un badge ca sa pot sa intru, iar la receptie s-a straduit domnul acela sa ma redirectioneze. Dupa face to face interview care a fost cam lipsit de entuziasm (din partea intervievatorului) primesc un mail sec cum ca nu am trecut mai departe si, fireste, am cerut mai multe detalii. Am primit acelasi mail sec inapoi, copy paste.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?