Am primit un mail de la Oracle pentru postul de Oracle Database Support Specialist si o sa am un prim interviu telefonic. Poate sa imi dea cineva mai multe detalii referitoare la acest post? Se lucreaza in echipa? Postul se incadreaza doar pentru suport pentru client/clienti sau sunt si proiecte? Pe ce anume se axeaza la interviu si cam ce asteptari au de la tine? De asemenea programul poate sa fie un flexibil sau este "stas" (9-18 cu pauza de masa)? Exista posibilitate de avansare, bonusuri ? Si, bineinteles cam intre ce valori se incadreaza salariul pentru un astfel de post? Mentionez ca am experienta de 1 an in domeniu.
oana-alexandra90
A răspuns lui MitriSan
Marți, 03 Oct 2017
Primul interviu va fi cu HR-ul - test de limba engleza si discutie pe CV. Programul este fix, avansare dupa minim 2 ani, bonusuri/mariri foarte mici sanse. Cat despre salariu 5000 RON brut - se lucreaza si in weekenduri deci vei mai avea spor pentru overtime
Gloria8
A răspuns lui MitriSan
Vineri, 29 Iun 2018
Buna,
Te-ai angajat la Oracle?
RebeccaM
Luni, 02 Oct 2017
Stiti cumva cam ce salariu este pentru MySQL Business Development Consultant, in cadrul Oracle?
Ummagumma
A răspuns lui RebeccaM
Marți, 03 Oct 2017
Nivelul salarial este stabilit in urma experientei pe care o demonstrezi la interviu. Orice raspuns primest aici este irelevant.
eric
A răspuns lui RebeccaM
Joi, 05 Oct 2017
Ai reusit sa afli ceva?
Răspunde
Sunt utile aceste informații?
Ajută și tu comunitatea împărtăsind experiența ta în Oracle Romania
Buna, Pentru poziția "Hiring Process Analyst" marchetat ca "Business Analyst" știți cum decurge procesul de selecție? Cum sunt interviurile, daca se dau teste (limba si/sau competente) si nu in ultimul rand care este salariul, mai ales ca este o poziție de contractor role? Mersi :)
Exista posibilitate de avansare, bonusuri ?
A răspuns lui MitriSan Marți, 03 Oct 2017
A răspuns lui MitriSan Vineri, 29 Iun 2018
Te-ai angajat la Oracle?
A răspuns lui RebeccaM Marți, 03 Oct 2017
A răspuns lui RebeccaM Joi, 05 Oct 2017
Ajută și tu comunitatea împărtăsind experiența ta în Oracle Romania
Mersi :)
Oferte care ți s-ar potrivi