Studio20

2.67
  • www.studio20.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Forum despre Studio20

mariajo Vineri, 03 Aug 2018

Diana, cat le-ai cerut ca salariu?

Util (0) Util
Raspunde
Diana_ionescu Duminica, 10 Sept 2017

Am fost la un interviu pentru postul de trainer videochat - eu avand experienta in training, insa avand in prezent un post peste cel de trainer videochat si la o multinationala cu renume.

Am fost la interviu pentru ca mi-am imaginat (in naivitatea mea) ca va fi chiar un post de trainer si ca daca imi vor oferi un salariu mult mai mare, as accepta probabil oferta (desi cred ca sa lucrezi la un videochat nu "da" foarte bine pe CV - eu lucrand anterior doar in multinationale).

Postul de "trainer" e de fapt un fel de suport - se lucreaza 12 ore/zi de la 7-19/19-7, 4 sau 5 zile/sapt cu 3 zile saptamana urmatoare, un weekend full da, unul nu. Stai in fata a 2 monitoare unde ai imagini live din camerele fetelor, le consiliezi sau daca nu inteleg ce li se cere sa faca le explici, daca le pica ceva dpdv tehnic le ajuti sau contactezi compania de suport tehnic. Faci rapoarte cum au fost imbracate fetele, ce comportament au avut etc.

Putin cam neprofesionista una din doamnele de la interviu, genul ala de roman mediocru ajuns in pozitia de a lua decizii.

Mi-au pus foarte putine intrebari, cred ca li s-a parut ca am cerut cam mult ca salariu sau ca nu am ce cauta intr-un videochat?!

Mi s-a spus ca vor suna in termen de o saptamana - am intrebat specific daca indiferent daca raspunsul e pozitiv sau negativ, mi s-a spus ca da, indiferent daca - n-au sunat nici in ziua de azi.

Puteti sa nu va mai luati acest angajament - puteti spune " in maxim 2 saptamani vor fi contactati doar candidatii care merg mai departe" - e asa greu?!

Si schimbati denumirea postului caci numai post de trainer nu e..

Util (0) Util
Raspunde
Locuri de munca
Salt & Pepper
Total Business Solutions
WeDoHR