Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
Viataefrumoasa
Sambata, 22 Sept 2018
De ce NU merita Ubisoft? 1. Salarii sub piata, ex. un game tester incepe cu 1200-1400 net, mai putin ca un angajat McDonalds. 2. Manevre cu contractele. Te pun de pe o firma pe alta, doar pe contract pe perioada fixa, pentru ca legea nu le permita sa faca mai mult de 3 prelungiri la rand pe un singur contract. Sunt oameni de vreo 3 ani in firma care nu pot sa faca un imrpumut la banca, ca nu au contractul pe perioada nedeterminata. 3. Interviul e intr-un stil amatoresc. Cum sa pui o intrebare compusa din 4 intrebari si cand incep sa raspund, sa ma intrerupi cu o alta intrebare? 4. Niciun raspuns de la HR. "Revenim sigur la tine cu un raspuns in max 2 sapt". Cum dormiti la noapte, mintind zilnic oamenii in fata?
(1)
Alexandra-Gabriela Manea - Reprezentant oficial
A raspuns lui Viataefrumoasa
Vineri, 16 Nov 2018
Buna,
Ne pare rau ca experienta Ubisoft nu a fost conform asteptarilor tale si iti multumim pentru feedback. Luam constant in considerare nevoile angajatilor si incercam sa le oferim cele mai bune conditii de munca in cadrul companiei.
Referitor la cele specificate in mesajul tau, iti raspund mai jos pe fiecare punct in parte: 1. Salariul de start al unui entry-level game tester este de fapt 1.440 lei net pe luna, la care se adauga si tichetele de masa de masa de 14 lei per zi lucratoare. Angajatul ajunge astfel la suma totala de 1.720 pe luna si are posibilitati de crestere atat profesionala, cat si salariala, in cadrul departamentului de Quality Control. 2. Chiar daca contractele de munca sunt pe perioada determinata, exista posibilitatea de a face un imprumut la banca. Recomandarea noastra pentru angajatii care isi doresc acest lucru este sa vorbeasca cu reprezentatul HR responsabil de aceste chestiuni. 3. Ne pare rau pentru experienta ta din cadrul interviului. Te asiguram ca lucram constant la imbunatatirea procesului nostru de recrutare astfel incat intrebarile reprezentatilor HR sa fie cat mai clare pentru candidati, oferindu-le, de asemenea, timpul necesar pentru a raspunde tuturor intrebarilor. 4. Reprezentatii HR revin intotdeauna cu un raspuns pentru candidati, indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In cazul in care aplicantul nu este acceptat, raspunsul este trimis pe e-mail. Daca raspunsul este pozitiv, candidatul va fi sunat de un reprezentant HR. Iti recomandam sa verifici Inbox-ul tau daca nu ai primit niciun apel telefonic, inclusiv in Spam.
(0)
Justinho
Joi, 03 Mai 2018
Salut, știe cineva în ce poate consta mai exact testul tehnic pentru recrutarea în Ubisoft Coding Campus?
(1)
Alexandra-Gabriela Manea - Reprezentant oficial
A raspuns lui Justinho
Vineri, 16 Nov 2018
Buna,
Anul trecut, candidatii au avut doua teste tehnice, ambele in format online. Primul a inclus o serie de probe similare cu cele de la facultate, pentru a testa capacitatile de rezolvare a problemelor ale candidatilor. Al doilea a constat in probleme C++, cu scopul a stabili care este nivelul de cunostinte al celor care au trecut de primul test.
(0)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Ubisoft Romania
A raspuns lui Viataefrumoasa Vineri, 16 Nov 2018
A raspuns lui Justinho Vineri, 16 Nov 2018
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Ubisoft Romania
A raspuns lui VladPx Luni, 09 Apr 2018
Ai fost deja la interviu, poti sa ne spui mai multe? Ce intrebari ti-au pus, etc?
A raspuns lui tudorian95 Miercuri, 15 Aug 2018
Raspunde
Oferte care ti s-ar potrivi
Brasov,
Iasi