Agent Trade

Agent Trade

Acest angajator nu comunică, momentan, despre brandul său în comunitate.

Reprezinți compania?
Activează-ți profilul

Interviuri companie Agent Trade

1
interviuri
Dificultate interviu
1 - Foarte ușor
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 0%
Neutră 0%
Negativă 100%

Interviu Operator calculator

21.10.2021
Experiență negativă
Nicio ofertă primită
Niciun răspuns
Am fost la interviu în Iulie 2021, în Tunari
Durata interviu: 1 zile
Dificultate interviu: Foarte ușor

Cum a decurs interviul?
Am fost chemat la interviu fata in fata in Tunari si abia cand am ajuns cu chiu cu vai la sediul lor (o baraca metalica aruncata pe camp langa linia de centura a Bucurestiului) am descoperit ca nu imi citisera cv-ul, nu stiau cine sunt sau de ce am aplicat(nici nu i-a interesat), job-ul era pentru perioada de trei luni cu prelungiri succesive timp de trei ani dupa care erau "obligati de lege sa ma angajeze" (citat "managera"). Nu mi-a fost adresata nici o intrebare, doar mi-au citit cv-ul de fata cu mine in birou, dupa ce am ajuns la ei si mi s-a multumit ironic "pentru participare" . De feedback nici nu se pune problema.

Întrebări și teste la interviu?
Au tiparit cv-ul si l-au citit dupa ce am ajuns in Tunari. Nu teste, nu intrebari. Cred ca oricine isi depune cv-ul la joburile lor este automat sunat.
Daca amaratul/amarata reuseste cumva sa ajunga si la sediu (din comuna Tunari pana in parcul industrial unde isi au baraca sunt vreo 700-800 de metri de mers pe jos prin camp, pe langa autostrada ) atunci se obosesc si ei sa vada pe cine au chemat.
Insistati pentru o discutie/interviu telefonic sau conferinta video cand sunteti sunati, nu va pierdeti timpul mergand aiurea pe camp. Si cititi recenziile de pe internet ale firmei, inainte, si nu dupa ca sa stiti cu cine aveti de a face.