Experienta negativa

Am refuzat oferta

Interviu Talent Acquisition Specialist

06.07.2017 Util (0)
Am fost la interviu in Iunie 2017, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 luni.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?
Interviurile au fost rezonabile ca tip de intrebari si interactiune (3/4 au fost pe Skype), insa au fost si puncte in care parea ca fiecare dintre cele 4 persoane cu care am sustinut interviul incerca sa ma convinga ca sunt o companie absolut extraordinara, perfecta si ca in doar cateva luni as putea fi promovata pe o pozitie mult mai ok. Mai mult decat atat, am considerat ciudata insistenta acestora de a imi cunoaste salariu curent, desi mi-am exprimat asteptarile salariale. La un moment dat, unul dintre intervievatori m-a intrebat daca locuiesc cu chirie si care sunt planurile mele legate de viata personala... asta din considerentul ca as putea in curand sa decid sa am un copil sau chiar a adresat intrebarea daca asteptarile mele salariale ar reprezenta pentru mine o viata luxoasa sau mi-ar asigura un trai decent... ceea ce este cam dubios ca tip de abordare.

Intrebari si teste la interviu
Intrebari privind experienta, interviurile sunt in engleza 100%, fara alte teste suplimentare

Motiv respingere oferta
Desi, am insistat pe tot parcursul discutiilor care s-au intins undeva la 1 luna de zile, ca aspectul financiar mentionat de mine nu este unul negociabil si ca pentru eficienta procesului de recrutare as prefera sa nu continuam daca nu au un buget similar alocat.... SURPRIZA!! dupa 1 luna si 4 interviuri+1 telefonic au revenit cu o oferta exprimata in brut anual+ bonus brut anual (undeva la 400 lei daca toata echipa ta isi indeplineste KPI), totul undeva la o oferta cu 250 euro mai putin decat ceea ce am mentionat pe parcursul interviurilor.

Ce este mai trist este ca dupa ce le-am transmis feedback-ul privind ineficienta acestui proces si lipsa de respect fata de timpul meu (fiecare interviu a durat minim 1 ora) mi-a fost transmis un mail coform caruia ei au inteles tarziu ca eu nu am experienta in recrutarea pozitiilor cu acelasi specific si ca nici unul dintre recruiteri nu a inteles ca este o conditie de indeplinit zona financiara si ca au considerat ca sansa de a ma dezvolta ar putea fi mai importanta. Am experienta in HR de 5 ani si 4 ani in vanzari, iar abordarea lor a fost de parca sunt proaspat absolvent si ma vor ajuta sa fac primii pasi in cariera.

NU RECOMAND sa va pierdeti timpul cu ei, mai ales ca sunt destul de "zgarciti" cu detalile specifice pozitiei, numarului de membrii pe care ar trebui sa ii coordonezi si a planurilor care de "crestere" a departamentului de HR.

Util
Experienta pozitiva

Nicio oferta primita

Interviu Programator

29.01.2016 Util (0)
Am fost la interviu in Ianuarie 2015, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 zile.
Dificultate interviu: Mediu.

Cum a decurs interviu?
Pentru a vizualiza toate informatiile va rugam sa intrati in contul dumneavoastra.
In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.

Util