Experienta negativa

Am refuzat oferta

Interviu Data entry operator

20.07.2017 - Fost angajat Part time Util (0)
Am fost la interviu in Martie 2017, in Baia Mare.
Durata interviu: 1 zile.
Dificultate interviu: Dificil.

Cum a decurs interviu?
Interviul a avut loc cu o persoana din departamentul de contabilitate (persoana de la resurse umane lipsea) si directorul regional.
Initial a decurs bine, dupa care managerul a început sa se plânga ca nu reuseste sa angajeze pe nimeni, pentru ca nu rezista în firma.

Intrebari si teste la interviu
Întrebarile obisnuite în prima parte despre studii, motivatie, experienta.

Întrebari ilegale privind: starea civila, starea locativa, planuri de casatorie etc.

Întrebari stupide gen: „În cât timp vei învata chestia X?” în conditiile în care nu stiam în ce program se lucreaza, care îi mediul de lucru, cine si cum avea sa ma învete în conditiile în care precizase anterior ca persoana angajata în urma cu o luna era deja în preaviz...

La sfârsit, în ciuda faptului ca nu ajunsesem la un numitor comun am primit oferta de a veni 1-2 zile pentru a vedea exact cum merg lucrurile în departament. Am declinat oferta.

Motiv respingere oferta
Programul ciudat de lucru. Doua schimburi: unul de la 6 la 2 si unul de la 2 la 9.
Nu se asigura transport, desi este în afara orasului. Nepotrivirea programului de lucru cu orarul transportului în comun.
Atitudinea nepotrivita a managerului în a doua jumatate a interviului; „dorinta” ca viitorul angajat sa se implice trup si suflet în activitate, de a veni aiurea si pe schimbul 1 si pe 2, si de a desfasura la început ore suplimentare „pentru a învata”.

Atitudinea de superioritate a managerului în momentul în care am afirmat ca nu pot sa îi spun daca îmi va placea un lucru si voi putea fi eficient înainte sa îl încerc.

Util