Homelux

  • www.homelux.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Interviuri companie Homelux

1
interviuri
Dificultate Interviu
2 - Usor
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 0%
Neutra 0%
Negativa 100%

Interviu Product Manager

13.07.2018 Util (0)
Experienta negativa
Am refuzat oferta
Raspuns primit
Am fost la interviu in Iulie 2018, in Bucuresti
Durata interviu: 10 zile
Dificultate interviu: Usor

Cum a decurs interviul?
Am participat la procesul de recrutare pentru postul de Product Manager si dupa parerea mea procesul de recrutare a fost sub orice standard, nici o proba reala de a-ti fi testate aptitudinile sau cunostiintele, doar o discutie cu una dintre doamnele din acel birou. Dupa o discutie de cc. 40 minute despre activitatile mele desfasurate pana in prezent aceasta doamna a putut sa ma "citeasca" ca "nu am dezvoltate anumite skill-uri", dar ca este convinsa ca le pot capata cu usurinta, cu un ton accentuat pe cuvantul "Junior" Product Manager. Am scurtat discutia, simtind ca de fapt problema este legata de bani, nu sunt frustrata, doar ca am incredere in mine si in ce plus pot aduce oricarei companii, si i-am mentionat ca imi poate oferi si titulatura de secretara atata timp cat imi sunt respectate cerintele salariale. A mentionat un termen in care va reveni, termen pe care l-a respectat, mentionand ca am ramas in lista scruta si foarte scurta, si am fost din nou invitata la sediul in amenajare din Pipera ( imi pare rau, dar asa pare). Sincer, credeam ca va urma un test, cum sincer mi s-ar fi parut normal, dar in 10 min. am discutat despre oferta lor, care este sub bugetul cerut de mine si atat!..si cum de fapt..o sa fiu un Junior, cu activitati de data entry/ operator calculator si mai discutam peste cateva luni...
Am dezvoltat de-a lungul timpului proiecte interesante, toate finalizate si de real succes si sincer m-am simtit jignita de catre aceasta doamna care, fara nici un har in HR si recrutare, si-a permis sa isi bata joc de munca mea si de calitatile mele, evidentiindu-mi minusurile ca sa justifice lipsa de buget pentru a crea o echipa de succes.

Intrebari si teste la interviu?
Halal proces de recrutare!
O companie restructurata la cateva persoane care incearca sa se reinventeze cu persoane care au scapat de la restructurarea masiva care pare ca tocmai ce s-a produs. Nu pare sa mai reprezinte ce a fost..

Motiv respingere oferta
A fost sub minimul agreat la primul interviu.

Util
Locuri de munca
Studio20
APT Resources and Services SRL
Adecco Romania