Experienta neutra

Nicio oferta primita

Interviu Intern

08.06.2016 Util (0)
Am fost la interviu in Iunie 2016, in Bucuresti.
Durata interviu: 1 zile.
Dificultate interviu: Dificil.

Cum a decurs interviu?
Buna,

Am fost in iunie 2016 la un interviu in cadrul acestei firme, pentru postul Interniship Project Management. Daca as fi aflat din timp de complexitatea intrebarilor din cadrul testului grila pe care l-am primit, poate aveam o sansa sa il si trec.

Testul cuprinde 3 sectiuni - matematica,engleza, logica. Intrebari tip grila, cu 1 raspuns corect.
In plus, trebuie facut rezumatul unui text in engleza si rezolvata o problema banala de TVA.

Sectiunea de matematica mi s-ar fi parut usoara daca abia terminam liceul si aveam toate informatiile despre matrici, siruri etc proaspete in cap. La 32 de ani, nu cred ca ai cum sa mai tii minte astfel de detalii pe care oricum nu le mai folosesti in viata de zi cu zi sau la vreun job.

Partea de engleza a fost greuta dar ok, logica ok. La text nici nu am mai ajuns, sunt foarte multe intrebari si timp putin, cam o ora. Nu stiu ce geniu poate sa treaca de partea de mate in 3 timpi si 3 miscari. Poate doar liceanul care tocmai a dat bac-ul, dar pe de alta parte, ce licean vrea sa se angajeze la ei? Eu nici dupa ce am terminat ASE-ul nu cred ca mai tineam minte cum se rezolva o matrice, daca nu mai citeam o data teoria inainte. Dezamagitor sa ratezi un post din cauza asta:(Sediul este foarte frumos, contrar a ce s-a zis pe aici prin 2013. Oamenii s-au mutat, vorbim de anul 2016. Locul este frumos, lumina naturala, doamna de la receptie care se ocupa si de interviu este foarte amabila.Mi-ar fi placut sa fiu anuntata de gradul de dificultate al probei de matematica, macar sa stiu ce sa pregatesc inainte. Mi-ar fi placut si sa fi avut mai mult timp, sa pot citi acel text.Daca as fi in locul lor, as anunta candidatii sa mai ia o data la rasfoit cartea de matematica din liceu inainte sa se prezinte. Si as mari timpul alocat pentru acest test.

--

Sfat pentru alti candidati
Sa citeasca ce am scris mai sus

Util