DESCRIERE JOB

Salut! 

Sînt Bogdan Sonohat (https://www.linkedin.com/in/bogdansonohat) și am înființat prima mea companie acum 19 ani. Începînd cu 2008 m-am dedicat construcțiilor, la VIGMA - www.vigma.ro, iar dacă la finalul procesului de selecție vom decide amîndoi să mergem pe acest drum, vei lucra în mod direct cu mine și colegii mei. Iată cîteva dintre expresiile mele preferate: ”Termină treaba” - ”Pumn de fier în mănușă de catifea” - ”Stăpînește subiectul atunci cînd vorbești”.

Demonstrează-ți cunoștințele și abilitățile în construcții. Ți-am pregătit un set de 10 întrebări pentru care îți vor fi necesare aproximativ 15 sau 20 de minute (formularul expiră după 30 de minute de inactivitate). Nu există răspunsuri predefinite, corecte sau greșite, vei completa cu text liber scris. Dacă te consideri ”quick-learner”, atunci ai încredere că noi îți vom oferi sprijinul și cunoștințele necesare. 

Succes!

link formular aplicare: https://forms.gle/R4HR2NaTQumNADMC9

 

 

Vei lucra sub coordonarea unui Site Manager pentru diverse proiecte de construcții civile, în antrepriză generală sau de specialitate arhitectură: design&build clădiri de birouri și fit-out chiriași, centre comerciale, cinematografe multiplex, magazine de retail, rezidențial. 

Valori de proiect între 20.000 și 2 milioane €, cu desfășurare în București sau în restul țării. Vei avea în subordine subantreprenori sau echipe proprii, complexitatea proiectului atribuit depinzînd de abilitățile și experiența dovedite.

Ne-am bucura dacă ai bifa următoarele:
– Experiență de minimum 2 ani în domeniul construcțiilor și/sau în domeniul instalațiilor în construcții; 
– Cunoștințe de utilizare a computerului (MS Office, AutoCAD, etc);
– Permis de conducere categoria B.


Cu ce ne vei ajuta:
– Creezi echipele, dezvolți obiectivele și scopurile fiecăruia și le atribui responsabilități individuale;
– Coordonezi zilnic aspectele operaționale ale proiectului: necesarele de materiale, subantreprenorii și echipele implicate în realizarea proiectelor;
– Supraveghezi și inspectezi constant lucrările de construcții și instalații pe șantier;
– Te asigură că activitățile de construcție se desfășoară în conformitate cu programul prestabilit;
– Comunici eficient cu contractanții responsabili pentru completarea diferitelor faze ale proiectului;
– Monitorizezi progresului activităților de construcție în mod regulat și organizezi întîlniri periodice cu toate echipele din subordine;
– Procesezi documentele necesare muncii de zi cu zi;
– Ești responsabil de livrarea proiectelor și soluțiilor tehnice la timp, în parametrii calitativi adecvați și respectînd bugetul alocat;
– Participi la realizarea proiectelor ”As built” și a documentelor de finalizare proiect;
– Te asiguri că documentele proiectului sunt complete;
– Identifici elementele de design și construcție din proiect care ar putea da naștere la dispute;
– Generezi rapoarte zilnice de proiect;
– Ești veriga de legătură între subantreprenori/echipe proprii și Site Manager sau Client.

În esență, tu vei fi cel care veghează ca strategia adoptată împreuna cu șeful de șantier/managerul de proiect să fie pusă în aplicare și în execuția propriu-zisă. Este o poziție de mare responsabilitate, care necesită cunoștințe aprofundate de tehnică a procesului de construcție, cu accent puternic pe calitate. Vei fi responsabil de buna organizare, punerea în aplicare și finalizarea proiectului, pînă la satisfacția deplină a clienților.

 

CV-urile se transmit la office@vigma.ro