Compania Stefanini are circa 2.500 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), dintre care 1.500 sunt în România l În prezent, compania recrutează pentru 100 de poziţii în România şi Moldova.

Circa 95% dintre angajaţii Stefanini, companie specializată în furnizarea de servicii şi soluţii IT în regim outsourcing, lucrează în regim de telemuncă încă din mar­tie 2020 şi vor continua să lucreze astfel până la sfârşitul anu­lui 2021, a spus pentru ZF Andreea Miron, people & culture manager în cadrul Stefanini EMEA.

„Începând cu luna martie a anului trecut am transferat 95% din angajaţi în regim de muncă la domiciliu – ex­cep­ţie făcând angajaţii care au lucrat într-un program de lu­cru prin rotaţie (munca la domiciliu vs. prezenţa fizică la punc­tul de lucru) şi angajaţii care din motive obiective nu îşi pu­teau desfăşura activitatea de la domiciliu. În Stefanini, re­gimul de muncă la domiciliu era deja pus în practică pentru an­gajaţii noştri înainte de apariţia SARS-CoV-2, dar la o sca­lă mai mică. Vom menţine munca la domiciliu pentru anul 2021.“