VINO în PARADISUL BIJUTERIILOR și CÂȘTIGĂ unul din cele 51 de coliere din AUR!

Motivul pentru care femeile iubesc bijuteriile este ca acestea au puterea sa le faca sa se simta unice. De aceea, vara aceasta, TEZAUR vrea sa le faca sa se simta speciale și lansează un CONCURS cu PREMII unice: 51 de Coliere din Aur.

Vara aceasta îmbină utilul cu frumosul și începutul de toamna te premiem cu bijuterii unice din aur. Tot ce trebuie să faci este sa închei într-una sau în mai multe agenții, un contract de amanet garantat cu obiecte din aur, în valoare minima de 1.000 RON.  

Odată cu încheierea contractului de amanet garantat cu obiecte din aur, în valoare minimă de 1.000 RON, utilizatorii sunt automat înscriși în concurs.

Concursul se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 august 2019. Te asteptam sa participi!

Câștigătorii vor fi anunțați in data de 02 septembrie 2019, prin intermediul unui filmuleț pe pagina de facebook a ORGANIZATORULUI.

Detalii și regulament pe www.facebook.com/TEZAUR.org și aici (link regulament in site)

Despre TEZAUR Investment Group  

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti. TEZAUR ofera servicii de imprumut, servicii de schimb valutar si vinde bijuterii din aur si bijuterii cu diamante prin intermediul unei retele de peste 50 de agentii localizate in Bucuresti cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.


TEZAUR a lansat aplicatia TEZAUR ONLINE prin care clienții își pot verifica starea contractelor șș le pot prelungi sau achita partial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promotii șș la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare șș filtare, pot cauta o agentie TEZAUR apropiata sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.

Contact:

www.tezaur.org

www.facebook.com/TEZAUR.org

www.instagram.com/TEZAUR_gold

021 222 44 92