ALTEN Romania

3.84

Prezentare ALTEN Romania

ALTEN România, parte a Grupului ALTEN, oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile cercetării și inovării, sistemelor informatice și ingineriei, începând cu anul 1996.

Punctele forte ale companiei se concentrează pe două segmente principale - INGINERIE și IT, prin cele două divizii dedicate: ALTEN TECHNO și ALTEN KEPLER.

ALTEN TECHNO

Dezvoltată inițial pentru a oferi expertiză pentru unul dintre cei mai importanți producători mondiali din industria auto, compania și-a diversificat semnificativ portofoliul de clienți prin divizia ALTEN TECHNO.

Datorită experienței echipelor noastre, putem oferi servicii de inginerie în diferite sectoare, cum ar fi industria auto, aeronautică, căi ferate și energie. 160 de ingineri din 4 orașe - București, Timișoara, Sibiu, Cluj-Napoca lucrează în cadrul proiectelor dedicate, fiind angajați activ pentru a oferi soluții inovatoare clienților noștri.

Divizia ALTEN TECHNO are echipe de consultanți specializați în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL, Embedded Systems.

ALTEN KEPLER

Două companii și-au unit forțele, iar în anul 2019 au decis să-și extindă capacitățile.

  • Kepler-Rominfo este o companie specializată în dezvoltarea de software, una dintre cele mai importante companii IT din România, furnizând servicii, soluții și produse software.
  • ALTEN România este o companie specializată în consultanță în domeniul ingineriei și tehnologiei, care are o expunere internațională și oferă soluții tehnice inovatoare și durabile.

Ambele companii fac parte din grupul ALTEN (Kepler-Rominfo s-a alăturat Grupului ALTEN în 2016) și au decis să lucreze împreună sub brandul ALTEN, îmbunătățind expertiza IT într-o linie dedicată de afaceri - ALTEN KEPLER, Divizia IT a ALTEN în România.

Divizia ALTEN KEPLER oferă servicii de dezvoltare software, analiză tehnică, suport, întreținere și monitorizare pentru clienți naționali și internaționali. 310 consultanți din 3 orașe (București, Pitești, Craiova) lucrează la proiecte ambițioase pentru companii de top din sectorul bancar, telecomunicații și sectorul serviciilor.

De ce sa lucrezi pentru noi?

ALTEN s-a dezvoltat în mod constant în ultimii 30 de ani, neîndepărtându-se de valorile-cheie, activitatea principală și misiunea care au transformat-o într-o companie de succes. Am ajuns aici prin consecvență, oamenii potriviți și munca de echipă.

Descoperă cele 5 elemente cheie despre ALTEN România

   1. Specialiști calificați;

   2. Colegi talentați și motivați;

   3. Mediu de lucru prietenos;

   4. Abordare multisectorială;

   5. Expertiză în inginerie și tehnologie.

Beneficiile pe care le oferim:

- Dispunem de un mix interesant format din muncă, oportunităţi de învăţare şi de creştere în carieră, relaxare şi distracţie;

- Oferim posibilitatea de a participa la programe de training de specialitate în domeniul tehnologiei;

- Organizăm lunar evenimente de specializare și networking;

- Pentru noi, un stil de viață sănătos este esențial, așadar, îți oferim un pachet medical complex la o clinică privată;

- Am elaborat un Ghid de Creștere în Carieră, un program special creat pentru a ajuta angajații să își identifice aptitudinile, interesele și valorile în care cred, astfel încât să își construiască viitorul potrivit în ALTEN România. De asemenea, departamentele de Recrutare și de Business Management beneficiază de programe de inducție și training dezvoltate intern;

- Oferim un pachet salarial competitiv. Ne ghidăm după o filosofie de angajator ce livrează programe de compensații transparente, corecte și simple;

- Nu suntem adepții muncii fără distracție. De aceea, organizăm lunar evenimente fun cu activități de socializare care să te binedispună și să te motiveze. 

Biroul nostru din OREGON Park:

22
interviuri
Dificultate Interviu
2.73 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 68.18%
Neutra 18.18%
Negativa 13.64%
Oferta interviu
Acceptat 36.36%
Refuzat 13.64%
Nicio oferta 50%
Rata de raspuns
Da
Nu
72%
Conecteaza-te cu ALTEN Romania prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutati ALTEN Romania
Unde lucram? De data aceasta la ALTEN Romania. Compania, renumita pentru echipele diverse si numeroase, este una dintre organizatiile cu un ...