ALTEN Romania

Prezentare ALTEN Romania

ALTEN România, parte a Grupului internațional ALTEN, oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile cercetării și inovării, sistemelor informatice și ingineriei, începând cu anul 1996. În 2020, ALTEN România a obținut certificarea Great Place to Work - certificare care demonstrează pieței că un angajator este o alegere de top, pornind de la feedback-ul angajaților.

Punctele forte ale companiei se concentrează pe două segmente principale - INGINERIE și IT, prin cele două divizii dedicate.

DIVIZIA DE IT

În 2019, companiile Kepler-Rominfo și ALTEN România au decis să-și extindă capacitățile și să lucreze împreună sub brandul ALTEN, îmbunătățind expertiza IT într-o linie dedicată de afaceri.

Divizia ALTEN KEPLER oferă servicii de dezvoltare software, analiză tehnică, suport, întreținere și monitorizare pentru clienți naționali și internaționali. 350 consultanți din 3 orașe (București, Pitești, Craiova) lucrează la proiecte ambițioase pentru companii de top din diferite sectoare.

Divizia IT are o echipă de consultanți specializați în Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI și Oracle BI, BSCS, PMP.

DIVIZIA DE INGINERIE

Dezvoltată inițial pentru a oferi expertiză pentru unul dintre cei mai importanți producători mondiali din industria auto, compania și-a diversificat semnificativ portofoliul de clienți prin divizia ALTEN TECHNO.

Datorită experienței echipelor noastre, putem oferi servicii de inginerie în diferite sectoare, cum ar fi industria auto, aeronautică, căi ferate și energie. 190 de ingineri din 3 orașe - București, Timișoara și Sibiu, lucrează în cadrul proiectelor dedicate, fiind angajați activ pentru a oferi soluții inovatoare clienților noștri.

Divizia ALTEN TECHNO are echipe de consultanți specializați în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL, Embedded Systems.

De ce sa lucrezi cu noi?

ALTEN s-a dezvoltat în mod constant în ultimii 30 de ani, neîndepărtându-se de valorile-cheie, activitatea principală și misiunea care au transformat-o într-o companie de succes. Am ajuns aici prin consecvență, oamenii potriviți și munca de echipă.

Descoperă cele 4 elemente cheie ale ALTEN România

PARCURS PROFESIONAL

ALTEN România își propune mereu să lucreze cu cei mai buni consultanți tehnici pe care îi sprijină în dezvoltarea lor profesională. Astfel, ei își pot urmări propriile obiective profesionale, prin alegerile făcute în privința industriei și a tehnologiilor cu care lucrează.

EXCELENȚA ÎN SERVICII

ALTEN este recunoscut pentru aportul strategic și managementul superior al proiectelor, atât în fazele de dezvoltare cât și în cele de industrializare, acoperind sectoare tehnice diverse precum telecomunicații, bancar, automotive, asigurări, farmaceutic, retail și aeronautic.

SPIRIT DE ECHIPĂ

Munca în echipă este esențială pentru succesul proiectelor noastre, majoritatea dintre ele reunind specialiști cu abilități diferite. Încurajăm orice activitate menită să îi aducă împreună pe toți consultanții ALTEN România, de la seminare tehnice, workshop-uri si prezentări, la evenimente informale.

MEDIU DE LUCRU

Echipa de consultanți ALTEN România contribuie zi de zi la dezvoltarea brandului companiei. Ne motivăm consultanții prin proiecte interesante, în industrii diverse, unde lucrează cu tehnologii noi și în medii de lucru internaționale.

Beneficiile pe care le oferim:

- Dispunem de un mix interesant format din muncă, oportunități de învățare și de creștere în carieră, relaxare și distracție;

- Oferim posibilitatea de a participa la programe de training de specialitate în domeniul tehnologiei;

- Organizăm lunar evenimente de specializare și networking;

- Pentru noi, un stil de viață sănătos este esențial, așadar, îți oferim un pachet medical complex la o clinică privată, la alegere, din cele 2 cu care colaborăm;

- Am elaborat un Ghid de Creștere în Carieră, un program special creat pentru a ajuta angajații să își identifice aptitudinile, interesele și valorile în care cred, astfel încât să își construiască viitorul potrivit în ALTEN România. De asemenea, departamentele de Recrutare și de Business Management beneficiază de programe de inducție și training dezvoltate intern;

- Oferim un pachet salarial competitiv. Ne ghidăm după o filosofie de angajator ce livrează programe de compensații transparente, corecte și simple;

- Nu suntem adepții muncii fără distracție. De aceea, organizăm lunar evenimente fun cu activități de socializare care să te bine dispună și să te motiveze.

81
interviuri
Dificultate interviu
2.42 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 53.09%
Neutră 24.69%
Negativă 22.22%
Ofertă interviu
Acceptat 28.4%
Refuzat 12.35%
Nicio ofertă 59.26%
Rata de răspuns
Da
Nu
60%
Conectează-te cu ALTEN Romania prin rețele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți ALTEN Romania
ALTEN Romania has moved the recruitment process online for the safety of our candidates.We made sure that you can still work on your career ...
Ne-am clasat pe locul 19 în top 50 cei mai buni angajatori din România pentru care poți lucra în 2020, ...
ALTEN - Welcome Home! Îți urăm bine ai venit ție, care te vei alătura curând echipei ALTEN, dar și ție, cel pentru care ...