BRD - Groupe Societe Generale

3.14

Prezentare BRD - Groupe Societe Generale

BRD este o banca puternica, cu o traditie de peste 90 de ani in Romania. Modelul implementat de Société Générale la BRD in urma privatizarii din 1999 se axeaza pe 3 activitati principale: retail banking, corporate & investment banking si servicii specializate.

In BRD gasesti oameni inovativi, responsabili, cu spirit de echipa si angajament, care au construit o banca solida. Nu ai cum sa te plictisesti, fiindca dincolo de responsabilitatile pe care le ai, poti initia tu insuti proiecte, dovedindu-ti creativitatea si angajamentul.

Te vom incuraja sa fii mai bun in tot ceea ce faci, sa evoluezi profesional, sa ai parte de provocari care sa te motiveze sa-ti atingi multe dintre aspiratii.  Cariera ta poate fi si internationala prin optiunile de mobilitate geografica si functionala care le sunt oferite angajatilor Grupului. Suntem atenti la gestiunea carierei si oferim pachete de beneficii, pe langa salariul de baza. De asemenea, oferim o gama larga de oportunitati de dezvoltare prin programe de formare profesionala si implicare in proiecte complexe. 

De ce sa lucrezi pentru noi?

Testimoniale

Mirela  -  Administrator Operatiuni Curente

" La birou, nicio zi nu seamana cu cealalta. Am cunoscut oameni minunati care m-au ajutat sa ma integrez repede si care imi dau mereu tot ajutorul.  Cu ei, am invatat ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa puternica."

 

Anca  -  Director Agentie

"Se fac 10 ani de cand fac parte din echipa BRD. Am inceput ca operator primire clienti, apoi operator ghiseu, consilier clientela si ulterior Director de Agentie. Spor la Succes!"

 

Gabriel  -  Specialist Recrutare si Sourcing

"Provocari apar la tot pasul. Important este cum si daca le putem face fata! Daca vrei #unpicdeajutor te asteptam in echipa noastra!"

37
interviuri
Dificultate Interviu
2.84 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 48.65%
Neutra 35.14%
Negativa 16.22%
Oferta interviu
Acceptat 35.14%
Refuzat 18.92%
Nicio oferta 45.95%
Rata de raspuns
Da
Nu
68%
Conecteaza-te cu BRD - Groupe Societe Generale prin retele sociale
Galerie foto