BRD - Groupe Societe Generale

3.2

Prezentare BRD - Groupe Societe Generale

BRD este o banca puternica, cu o traditie de peste 90 de ani in Romania. Modelul implementat de Société Générale la BRD in urma privatizarii din 1999 se axeaza pe 3 activitati principale: retail banking, corporate & investment banking si servicii specializate.

In BRD gasesti oameni inovativi, responsabili, cu spirit de echipa si angajament, care au construit o banca solida. Nu ai cum sa te plictisesti, fiindca dincolo de responsabilitatile pe care le ai, poti initia tu insuti proiecte, dovedindu-ti creativitatea si angajamentul.

Te vom incuraja sa fii mai bun in tot ceea ce faci, sa evoluezi profesional, sa ai parte de provocari care sa te motiveze sa-ti atingi multe dintre aspiratii.  Cariera ta poate fi si internationala prin optiunile de mobilitate geografica si functionala care le sunt oferite angajatilor Grupului. Suntem atenti la gestiunea carierei si oferim pachete de beneficii, pe langa salariul de baza. De asemenea, oferim o gama larga de oportunitati de dezvoltare prin programe de formare profesionala si implicare in proiecte complexe. 

De ce sa lucrezi cu noi?

De la entry level la pozitii cheie: viitorii tai colegi din BRD isi spun povestea!

 

Viitor la BRD - Roxana Dinu

 

Viitor la BRD - Gabriel Vilceanu

 

Viitor la BRD - Alina Ilie

51
interviuri
Dificultate Interviu
2.8 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 50.98%
Neutra 31.37%
Negativa 17.65%
Oferta interviu
Acceptat 31.37%
Refuzat 17.65%
Nicio oferta 50.98%
Rata de raspuns
Da
Nu
67%
Conecteaza-te cu BRD - Groupe Societe Generale prin retele sociale
Galerie foto