Carrefour Romania
Angajator transparent

Carrefour Romania

Prezentare Carrefour Romania

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă de fapt, Lumea Carrefour?

Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni. Și spunem asta pentru că de 20 de ani, cei peste 17.000 de colegi definesc Lumea Carrefour prin tot ceea ce fac, zi de zi.

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. Actual avem peste 360 de magazine în țară: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. La acestea se adaugă aplicațiile inteligente de shopping (aplicația Carrefour) și inovațiile din magazine.

Toate aceste lucruri creează un cadru optim pentru multitudinea de job-uri, de la cofetar, brutar, măcelar, lucrător de bază legume-fructe, la specialiști, profesioniști și experți, atât în zona departamentelor comerciale din magazine, cât și la sediu.

Susținem și promovăm principiile de diversitate și incluziune, de egalitate și non-discriminare în rândul colegilor, cât și în afara organizației. Continuăm demersurile pe care compania le face încă din 2014 pe subiectul de diversitate și incluziune, când a primit certificarea GEEIS - una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie. Cea mai recentă confirmare a tuturor standardelor a fost făcută în septembrie 2021. Este un proces continuu la care noi participăm pentru a întări poziția noastră de angajator inclusiv pe piața din România.

Căutăm mereu cele mai bune variante pentru ca fiecare membru al echipei noastre să aibă acces la informații și să se dezvolte profesional și personal în echipa noastră. Cele mai noi programe Carrefour care pot fi accesate de către colegii noștri sunt: Școala de Lideri - un program menit să crească și să descopere liderii de mâine sau Women encourage Women - un program de mentorat dedicat colegelor noastre care își doresc să învețe mereu lucruri noi și să se dezvolte. Accesul la informații și posibilitatea de a face parte dintr-o echipă diversă și inclusivă sunt doar câteva dintre punctele noastre forte.

Împreună, de 20 de ani facem pași spre transformarea organizației într-un mediu care facilitează accesul la noi resurse, un mediu sigur și prielnic dezvoltării oamenilor din cadrul organizației.

Ce înseamnă Lumea Carrefour?

Înseamnă noi. Noi, echipa. Noi, colegii. Noi, oamenii.

De ce sa lucrezi cu noi?

Vrem să ne asigurăm că munca ta e răsplătită așa cum trebuie. Ca să fie bine pentru tine: și când pleci în vacanță (în siguranță), și când ai o urgență sau o nevoie medicală, când ai nevoie de suport financiar adițional atunci când ai un eveniment în familie și multe alte lucruri de care să te bucuri în echipa noastră. 

În fiecare an contribuim la creșterea și dezvoltarea personală și profesională pentru toți colegii. De aceea, atât în magazine, cât și la sediu, creăm oportunități prin care colegii noștri să își dezvolte abilitățile, să interacționeze prin procese de feedback, să participe la programe care le oferă șansa să învețe lucruri noi.

Continuăm să construim și mai mult pentru a deveni lider mondial în retailul alimentar, iar acest lucru este posibil cu ajutorul oamenilor - cei care definesc zi de zi Lumea Carrefour.

Încă de la începutul pandemiei am făcut eforturi extraordinare pentru a proteja siguranța și sănătatea colegilor noștri din magazine, din depozite sau de la Sediu, asta a fost și este prioritatea numărul 1 pentru noi. În octombrie 2020 am fost primul retailer care a primit certificarea ,,Covid-19 Compliant" a Safe Asset Group pentru toată rețeaua de hipermarketuri Carrefour și sediul central - fapt ce validează aplicarea riguroasă a măsurilor de siguranță și prevenție. Aceasta a fost reinnoită și pentru 2021-2022.

Pentru că la noi, e despre oameni. E despre tine, și ceea ce meriți. Hai și tu în echipa noastră.

Intră pe www.carrefour.ro/cariere și alege ce job ți se potrivește!

144
interviuri
Dificultate interviu
1.95 - Ușor
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 51.39%
Neutră 40.28%
Negativă 8.33%
Ofertă interviu
Acceptat 41.67%
Refuzat 14.58%
Nicio ofertă 43.75%
Rata de răspuns
Da
Nu
65%
Conectează-te cu Carrefour Romania prin rețele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți Carrefour Romania
#LumeaCarrefour înseamnă noi. Noi, echipa. Noi, colegii. Noi, oamenii.Pentru că prima impresie întotdeauna contează, ...
La două luni de la lansare, campania "INCLUSIV TU" pătrunde tot mai în profunzimea Diversității și Incluziunii. ...
De 1 iunie, am sărbătorit și am premiat creativitatea copiilor din #LumeaCarrefour. Am organizat, special pentru copii colegilor ...