Dendrio Dendrio
Dendrio

Dendrio

4.75

16 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare Dendrio

Dendrio este integratorul de soluții și servicii IT care a moștenit valorile, competențele, portofoliile și echipele unora dintre cei mai cunoscuți integratori de pe piața IT din România: Bittnet, Gecad Net și Crescendo. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competențelor și experienței câștigate în timp, Dendrio oferă clienților săi libertatea de a opta pentru soluția care răspunde cel mai bine obiectivelor lor de afaceri. Ne place să spunem că Dendrio este ghidul inteligent care fructifică tehnologiile existente și identifică noi tehnologii pentru a oferi avantaj competitiv clienților săi: preț, viteză de reacție, siguranță și optimizare. Cele 387 de certificări active, 25 de parteneriate tehnologice și cei 42 de ingineri și specialiști certificați vor găși soluții optime pentru provocările de business ale oricărei companii.

Membrii echipei noastre sunt consultanți creativi și cu experiență în derularea de proiecte complexe, precum și profesioniști în IT cu un portofoliu solid de certificări. Competențele colegilor noștri, dar și parteneriatele cu firme de renume internațional ne permit să livrăm și să personalizăm fiecare soluție. Ținem cont de nevoile clienților noștri, în fiecare etapă a călătoriei lor tehnologice. Competențele la nivel de companie și la nivel de Echipă sunt certificate și actualizate permanent de partenerii noștri.

La Dendrio, credem că agilitatea în afaceri este esențială,  de aceea oferim clienților noștri arhitecturi de tip ”Infrastructure as a Service”, ”Platform as a Service” și ”Software as a Service” – într-un mod securizat, hibrid, multi-cloud. Credem în evoluție continuă și eficiența maximă a soluțiilor oferite, inclusiv din perspectiva utilizării capitalului investit. Credem în ”Secured Hybrid Multi-Cloud” ca principal instrument de transformare a platformelor IT într-o modalitate reală de dezvoltare a unei companii moderne.

Dendrio implementează soluții integrate IT, cu focus pe infrastructuri securizate în mediu hibrid (on-premise/cloud), soluții hardware, software și servicii de proiectare și implementare a arhitecturilor complexe pentru networking și datacenter. De asemenea, o zonă de expertiză importantă este cea de proiectare, migrare, operare și suport a infrastructurilor bazate pe cloud. Dendrio este cel mai mare furnizor de soluții și servicii destinate implementării, optimizării și operării arhitecturilor hibride sau bazate în totalitate pe cloud (public/privat) – AWS și/sau Microsoft Azure.

Dendrio – Your Journey. Upgraded!

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Punem accent pe valorile companiei noastre și tocmai de aceea este foarte important ca ele să fie evidențiate de la bun început, ele stau la baza deciziilor și relațiilor noastre.

Ne dorim să avem o colaborare frumoasă cu fiecare persoană ce ne calcă pragul, facem asta cu BUNĂTATE, ne purtăm cu ceilalți așa cum ne dorim ca ei să se poarte cu noi. Ne oferim ajutorul.

Apreciem diferențele dintre noi și le valorificăm către scopul comun. Și ne simțim bine împreună.Știm cât de importantă este dezvoltarea, fie ea personală sau profesională, făcând parte din lumea tehnologiei, ÎNVĂȚAREA continuă este ceea ce ne face să evoluăm. Și asta ne definește.

Suntem AGILI, ne adaptăm în permanență, ne concentrăm pe rezultat. Conectăm oameni, procese și resurse într-un mod flexibil pentru noi și clienții noștri.

Acționăm din proprie inițiativă. Avem control asupra muncii noastre, facem alegeri și ne asumăm responsabilitatea deciziilor pe care le luăm pentru a ne atinge obiectivele, iar asta ne face AUTONOMI.

Avem program flexibil, lucru de acasă, le avem pe toate. Implementate de multă vreme.

Deciziile se iau aici. Adică în București, Cluj, Craiova etc. Da, ai citit corect, nu avem politici de la headquarter.

Dacă există o procedura înseamnă că este necesară. Nu avem proceduri în plus, iar dacă ai o idee mai bună, suntem deschiși să o punem în practică.

Statistici companie