Noi creăm mai mult din lemn. Cei peste 11.000 de angajați ai noștri din 11 țări lucrează cu entuziasm, împărtășesc valorile familiei noastre și spiritul inovator. Creăm astfel produse pentru mobilier și design interior, construcții si pardoseli laminate. Ne dezvoltăm continuu - fabricam produse noi, ne extindem pe piețe emergente și oferim perspective motivante angajaților noștri.
Compania EGGER Romania face parte din grupul EGGER, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse lemnoase.
Fabrica EGGER Rădăuți
Începând din 2006, Grupul EGGER a investit peste 500 de mil. Euro în fabrica din Rădăuți, concentrându-se pe fabricile de PAL și OSB. Pentru a completa circuitul integrat, în 2013, a inaugurat o instalație pentru producerea de energie electrică și termică. În 2014, EGGER a demarat procesul de reciclare, lansând o instalație modernă și mai multe puncte de colectare a deșeurilor din România (București, Cluj-Napoca, Arad și Brașov). În plus, pe aceeași platformă industrială întâlnim EGGER Technologia - fabrica de adezivi și FE Agrar - compania responsabilă de culturi energetice.
Producția în fabrica din Rădăuți
Produsele noastre pot fi găsite în numeroase zone rezidențiale sau comerciale. Promisiunea noastră „Mai mult din lemn” înseamnă că, pe lângă produsele pentru mobilier și amenajări interioare, oferim și materiale de construcție.
PAL brut - pentru aplicații în mobilier și design interior
PAL melaminat - plăci laminate într-o varietate de decoruri pentru mobilier și design interior
OSB - pentru construcții din lemn
Adezivi - pentru producția plăcilor de PAL și OSB
Centrala pe bază de biomasă - pentru producția de energie electrică și termică

De ce sa lucrezi cu noi?
Suntem mai buni împreună
Indiferent dacă lucrezi în producție sau la birou, modul în care colaborezi cu colegii în cadrul EGGER depinde în totalitate de rolul și sarcinile tale. Dar ce au în comun toate echipele EGGER? Ele se susțin reciproc.
Colaborăm
La EGGER, colaborarea funcționează. De ce? Pentru că fiecare membru al echipei are propria specialitate și responsabilități clare. Fiecare contribuie, astfel, cu perspective și experiențe diferite la atingerea obiectivelor comune. Iar împărtășirea lor creează coeziune.
Oferim suport permanent
Atât managerul, cât și liderul echipei tale sau membrii departamentului de resurse umane sunt disponibili pentru fiecare angajat din companie. Acest lucru ne face flexibili și dornici să răspundem nevoilor individuale ale angajaților. Managerii noștri oferă suport colegilor din echipele lor.
Siguranța este prioritatea noastră principală
Susținem conceptul de zero accidente la locul de muncă. De aceea, EGGER a introdus un program integral privind sănătatea și securitatea în muncă. Măsurile propuse ajută la minimizarea riscurilor, iar exemplele pozitive sunt extrem de eficiente: colegi care îi inspiră pe ceilalți prin propriul comportament, orientat către siguranță.
Apreciem independența
Recunoașterea și promovarea punctelor forte sunt parte importantă a culturii de învățare la EGGER. Oferim cursuri de dezvoltare pentru a te pregăti pentru rolul pe care-l ai în companie, astfel încât să poți lucra independent. Explorarea modului în care-ți poți extinde sau actualiza cunoștințele este o parte esențială a fiecărei discuții anuale de evaluare a performanței.
Ne simțim acasă oriunde în lume
Cu angajați din 90 de țări în 22 de locații, să faci parte din echipa EGGER îți oferă oportunitatea de a experimenta culturi și perspective variate. Indiferent dacă lucrezi în străinătate, călătorești în interes de muncă, participi la întâlniri virtuale ori față în față, sau te dezvolți profesional, la EGGER ai multiple modalități de a obține experiență internațională.