EY Romania

3.77

Prezentare EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii la nivel global, având peste 230 000 de angajați, în peste 700 de birouri din 150  de țări. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

Încă de la înființare, EY a fost lider pe piața serviciilor profesionale din România, cei peste 800 de angajați din birourile din țară și din Moldova oferind servicii de calitate în domenii precum Assurance, TAX, Transactions și Advisory. Misiunea noastră, ”Building a better working word” a devenit un obiectiv principal al echipei,  dorindu-ne să creștem încrederea în afaceri, dezvoltare sustenabilă și, mai ales, în angajații noștri.

De ce sa lucrezi cu noi?

“Evoluție”, ”challenging”, ”energie”, ”dinamism”, ”prietenie”, ”distracție” sau ”la înălțime” sunt câteva din multele cuvinte prin care angajații noștri ar descrie experiența EY.

Valorile noastre ne definesc ca echipă și influențează atât modul în care lucrăm unii cu alții, cât și modul în care ne servim și ne implicăm în soluționarea cerințelor clienților noștri. Ne dorim ca angajații noștri să fie entuziasmați și mulțumiți de lucrurile pe care le realizează zilnic, să se simtă confortabil în organizație, având șansa de a avansa profesional și a-și atinge obiectivele în domeniul pe care l-au ales pentru a-și construi cariera.

Admirăm curajul, dedicarea și nu ezităm să le sărbătorim și să ne arătăm aprecierea, iar pentru că știm cât de important este să fii cel mai bun în ceea ce faci, avem pregătite pentru tine o serie de certificări profesionale menite să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești.

Cafeaua servită la etajul 22, priveliștea, buna dispoziție a colegilor din jur sunt doar câteva dintre lucrurile care fac fiecare dimineață la EY una minunată.

Pe lângă priveliștea urbană, cafeaua și fructele cu care vrem să îți deschidem apetitul pentru a realiza lucruri mărețe, în EY te așteaptă o serie de beneficii:

     

Program flexibil

   

Asigurare medicală, reduceri și servicii medicale

   

Asigurare de viață

   

Sport și timp liber (7 card, reduceri la WorldClass)

   

Oferte bancare

   

 Reduceri rețele de telecomunicații

 

 Reduceri pentru servicii de curățenie, beauty, fashion

 

72
interviuri
Dificultate interviu
2.96 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 62.5%
Neutră 26.39%
Negativă 11.11%
Ofertă interviu
Acceptat 51.39%
Refuzat 12.5%
Nicio ofertă 36.11%
Rata de răspuns
Da
Nu
80%
Conectează-te cu EY Romania prin rețele sociale
Premii
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți EY Romania
„În ultimii ani, am asistat la o explozie în cererea pentru implementarea tehnologiilor de automatizare. Consider ...
EY susține cea de-a doua ediție a școlii de vară organizată de Facultatea de Administrare a Afacerilor, desfășurată între 26 ...