FrieslandCampina Romania

4.28

Prezentare FrieslandCampina Romania

 

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizaţie aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. Suntem prezenți în peste 100 de țări, prin mărcile noastre locale.

În România, scopul nostru este să aducem pe mesele a milioane de români produse sănătoase, autentice și de cea mai bună calitate. Facem aceasta prin cel mai important brand al nostru, Napolact, produs în fabricile noastre, din laptele pur al fermierilor din Ardeal.

Napolact este, de mai bine de 100 de ani, unul dintre cele mai iubite branduri românești de lactate.

În FrieslandCampina România, angajații noștri creează valoare în fiecare rol, făcând lucrurile care contează cu adevarat, așa cum se cuvine.  Suntem cu toții motivați de scopul nostru,  deoarece în fiecare zi, contribuim la îmbunătățirea vieții a milioane de români consumatori prin aportul de nutriție sănătoasă.

Având un mediu dinamic, încurajăm o gândire antreprenorială, ghidată de “obsesia” pentru consumator. Aceasta face ca echipele noastre să aibă o putere mare de decizie și impact.

Prețuim autenticitatea, atât în produsele noastre, cât și în relațiile dintre noi. De aceea am dezvoltat o cultură organizațională cu suflet și etică, bazată pe feedback și învățare continuă, astfel încât să ne dezvoltăm în permanență, atât ca echipă, cât și individual.

De ce sa lucrezi cu noi?

 • Încurajăm autonomia și dezvoltarea

Datorită modelului nostru de business, oferim o experiență unică:  o multinațională cu o inimă “antreprenorială”, într-o industrie rapidă și provocatoare.

De aceea, susținem dezvoltarea permanentă a colegilor noștri, indiferent de rolul acestora.  Punem la dispoziție actiuni de formare, experiențe de învățare și proiecte cu impact.

Ne place autonomia, încurajăm și investim în capacitatea colegilor de a lua decizii chiar și la cel mai mic nivel.

Apreciem punctele forte ale fiecăruia și le maximizăm prin implicarea în proiecte relevante.

 

 • Te vei distra și simți liber într-o cultură informală și autentică

Autencitatea este parte atât din brand, cât și din cultura noastră. Încurajăm oamenii să fie autentici, să le pese, să își exprime ideile. Preferăm discuțiile cu patos și argumentări, față de indiferența “politically correct”.

Și susținem echilibrul si flexibilitatea între viața profesională și cea personală. Dacă ție îți e bine, nouă ne e bine. Lucrurile care contează pentru tine și opiniile tale nu vor fi neglijate.

 

 • Vei contribui pentru un brand ce face diferența în piață și vei avea impact asupra vieții a milioane de oameni

Acțiunile tale vor ajuta ca milioane de români să își poată îmbunătăți viața prin consumul de lactate sănătoase, autentice și pure. Și vei reprenzenta unul dintre cele mai iubite branduri de lactate si branduri românești.

 

 • Ne pasă și ne implicăm

„Nourishing tomorrow” înseamnă pentru noi asumarea unui rol activ în pregătirea viitorului. Atât în cadrul companiei, cât și a comunității din care facem parte. Încurajăm colegii să se implice și să vină cu inițiative de îmbunătățire continuă a companiei sau a mediului de lucru. Premiem ideile bune, le testăm și aplicăm.

De asemenea, ne place să ne implicăm în educația copiilor și a tinerilor. Ei vor clădi viitorul. Zvâc-ul , energia lor și curajul de a urmări scopuri mărețe ne inspiră  în fiecare  acțiune pe care o facem.  

 

 • Și dacă încă nu te-am convins, alătură-te pentru:
 1. O echipă de management tânără, internațională,  energică și deschisă;
 2. Lideri  care inspiră și  sunt mentori  pentru colegi;
 3. O companie în creștere;
 4. Colegi dornici să-i ajute pe ceilalți;
 5. Autonomie și spațiu pentru exprimare și experimentare;
 6. Mediu de lucru dinamic, dezvoltare accelerată, atmosferă plăcută;
 7. Oportunități de evoluție profesională.
1
interviuri
Dificultate interviu
3 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 0%
Neutră 100%
Negativă 0%
Conectează-te cu FrieslandCampina Romania prin rețele sociale
Beneficii companie
Locuri de muncă FrieslandCampina Romania
FrieslandCampina Romania
FrieslandCampina Romania
Full time / Medium level (2-5 Ani)
Ultima actualizare: 06.11.2020
FrieslandCampina Romania
FrieslandCampina Romania
Full time / Medium level (2-5 Ani)
Ultima actualizare: 06.11.2020
FrieslandCampina Romania
FrieslandCampina Romania
Full time / Medium level (2-5 Ani)
Ultima actualizare: 06.11.2020
Galerie foto
Noutăți FrieslandCampina Romania
Intra aici si afla mai multe: https://www.scoaladuala-fcr.ro/tur-virtual-baciu/ 
FrieslandCampina România, producătorul brandului românesc Napolact și unul dintre cei mai mari operatori din industria de ...
De 25 de ani, colegul si directorul nostru general - Ferenc Szecskó, se ghidează după citatul său favorit din Winston Churchill: ...