Groupama Asigurari

3.66

Prezentare Groupama Asigurari

Groupama Asigurari, lider pe piata asigurărilor din Romania, este recunoscută pentru calitatea serviciilor și soluțiilor flexibile de asigurare oferite către 1 milion de clienți individuali și peste 80.000 de companii. Groupama își concentrează strategia de dezvoltare asupra celui mai important activ al său, clientul, pentru care compania dezvoltă produse și servicii simple și flexibile, adaptate nevoilor și cerințelor clienților, pentru a le asigura continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

Deținem, în prezent, o rețea de 127 de agenții și puncte de lucru și aproximativ 1.500 de angajați.

Pentru Groupama Asigurări responsabilitatea este definită prin grija și respectul față de angajați, clienți și societate. Politica de responsabilitate socială este ghidată de valorile companiei, proximitate, responsabilitate, solidaritate și performanță, valori care stau la baza modului în care ne selectăm partenerii și proiectele pe care le desfășurăm. Sprijinim proiecte care aduc valoare și construim, alături de organizatori, parteneriate pe termen lung.

Acțiunile derulate urmează trei direcții principale:

  • prevenirea și diminuarea riscurilor asociate furturilor din locuințe, de/din autovehicule și a tâlhăriilor; 
  • promovarea sportului, performanței și a unui stil de viață sănătos;
  • susținerea cinematografiei.

De ce sa lucrezi cu noi?

„Perfecțiunea nu există. Nici acasă, nici la locul de muncă. Groupama Asigurări celebrează acest lucru și te așteaptă și pe tine să lași geamul deschis la birou atunci când merge aerul condiționat sau să uiți laptele în frigider zile în șir, în timp ce ne uimești cu cele mai tari prezentări sau cu ideile care merg mănușă pe proiectele noastre. Pe scurt, te vrem așa cum ești: un profesionist imperfect. Și cu bune și cu rele.”

Angajator de Top

In 2019 am obținut pentru a doua oară consecutiv certificarea “Angajator de Top” în România și rămânem, în continuare, unicul asigurător compozit certificat din România. Această certificare demonstrează interesul nostru de a oferi angajaților sprijinul și recunoașterea pentru performanță, precum și oportunități de dezvoltare, astfel încât experiența lor în companie să fie una deosebită.

Beneficii

Prioritar pentru noi este asigurarea unui mediu de lucru dinamic și motivant unde performanța și angajamentul colegilor sunt stimulate, recunoscute și recompensate. Proiectele noi, inovatoare, oportunitățile de învățare și dezvoltare sunt însoțite de programe de recunoaștere, munca de acasă, bonusuri, asigurare medicala și alte beneficii.

Oportunități de carieră

Ești student în ultimul an? Ești masterand? Te afli la începutul carierei sau ești deja un bun profesionist? Indiferent de vârstă sau de momentul în care te afli în cariera ta profesională, ne-ar plăcea să ni te alături. Suntem o companie reală și căutăm colegi la fel ca noi.  

 

GROUPAMA - CU BUNE SI CU RELE

 

 

 

13
interviuri
Dificultate interviu
2.69 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 53.85%
Neutră 7.69%
Negativă 38.46%
Ofertă interviu
Acceptat 38.46%
Refuzat 0%
Nicio ofertă 61.54%
Rata de răspuns
Da
Nu
44%
Conectează-te cu Groupama Asigurari prin rețele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți Groupama Asigurari
Când spui ”grămadă” spui dezordine. Nu și dacă vorbim despre rugby, acolo unde grămada nu e decât încă ...
Programul Ambasador CSR a continuat cu două noi proiecte inițiate de către colegii noștri Constantin Gabor, Ambasador CSR Sibiu și ...
Fiecare dintre noi are un sport preferat. Nouă ne place #rugby-ul, iar din 2018 strigăm împreună pentru Stejarii noștri. De ...