Hornbach Romania

4.13

Prezentare Hornbach Romania

HORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit cu o cifră de afaceri de peste 3 miliarde euro/an, cu o reţea de peste 155 de magazine şi aproximativ 20.000 de angajaţi. Momentan este prezent în 9 ţări europene. HORNBACH este o afacere de familie, independentă,  listată la bursă, aflată deja la a 5-a generaţie Astăzi compania germană operează unul dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Peste 140 de ani de istorie dovedesc succesul HORNBACH!

Informaţi-vă pe www.hornbach.ro cu privire la punctele culminante din istoria concernului!

De ce sa lucrezi cu noi?

În spatele succesului HORNBACH se află angajaţii noştri, conduşi de către o echipă  de  management  experimentată. Angajații noştri reprezintă succesul companiei.  Compania  noastră  se  dezvoltă  an  de  an  şi  creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată. Din acest motiv, modalitatea de cooperare este similară celei specifice unei mari familii. Tinerii lucrează alături  de  cei  în  vârstă,  cei  experimentaţi alături de cei în curs de instruire,  uniţi  prin  loialitate,  umanitate  şi încredere. Dreptul de a greşi   este  un  lucru  firesc,  asemenea  dreptului  de  a  beneficia  de perspective profesionale.

Alătură-te echipei noastre unde există şcolarizări de specialitate, oportunităţi de promovare, mediu de lucru dinamic şi modern, sistem de premiere în funcţie de implicare şi performanţă. 

Aplică pe www.hornbach.ro/cariere sau trimite CV-ul la adresa hr_ro@hornbach.com.

10
interviuri
Dificultate Interviu
2.7 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 30%
Neutra 20%
Negativa 50%
Oferta interviu
Acceptat 20%
Refuzat 10%
Nicio oferta 70%
Rata de raspuns
Da
Nu
43%
Conecteaza-te cu Hornbach Romania prin retele sociale
Galerie foto
Noutati Hornbach Romania
Atunci când vorbim despre succesul unei companii, principalii implicați sunt chiar angajații. Datorită angajaților și ...