Angajator transparent

Kaufland Romania

3.75

Prezentare Kaufland Romania

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține pentru al 5-lea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru a doua oară, titlul de „Angajator de Top” în Europa, printr-o certificare internațională.

Distincția dobândită este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din interiorul companiei, a facilităților acordate și a posiblităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem unul din liderii pieței europene de retail ceea ce ne recomandă drept un angajator atractiv şi de încredere care oferă joburi diverse și șanse reale de dezvoltare. Pe lângă diversitate ne caracterizează succesul înregistrat - de peste 80 de ani ne bucurăm de o expansiune continuă, o creştere stabilă care ne oferă siguranţă.

Cu aceeași pasiune cu care ne urmărim îndeplinirea obiectivelor economice, depunem zilnic efort pentru a promova o colaborare bazată pe încredere.

Din acest motiv o abordare directă şi colegială reprezintă un element important al culturii noastre organizaţionale. Alături de celelalte avantaje oferite, acest aspect ne transformă într-unul dintre cei mai atractivi angajatori din domeniul retail.

132
interviuri
Dificultate interviu
2.37 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 65.91%
Neutră 25%
Negativă 9.09%
Ofertă interviu
Acceptat 52.27%
Refuzat 9.85%
Nicio ofertă 37.88%
Rata de răspuns
Da
Nu
74%
Conectează-te cu Kaufland Romania prin rețele sociale
Premii
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți Kaufland Romania
Kaufland, lider pe piața de retail, obține pentru al șaselea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top în ...
Începând de astăzi, echipele Kaufland România încep vaccinarea împotriva COVID-19, din dorința de a se ...
 De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Kaufland România, un angajator ce sprijină diversitatea și ...