Angajator transparent

Kaufland Romania

3.53

Prezentare Kaufland Romania

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține pentru al 5-lea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru a doua oară, titlul de „Angajator de Top” în Europa, printr-o certificare internațională.

Distincția dobândită este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din interiorul companiei, a facilităților acordate și a posiblităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem unul din liderii pieței europene de retail ceea ce ne recomandă drept un angajator atractiv şi de încredere care oferă joburi diverse și șanse reale de dezvoltare. Pe lângă diversitate ne caracterizează succesul înregistrat - de peste 80 de ani ne bucurăm de o expansiune continuă, o creştere stabilă care ne oferă siguranţă.

Cu aceeași pasiune cu care ne urmărim îndeplinirea obiectivelor economice, depunem zilnic efort pentru a promova o colaborare bazată pe încredere.

Din acest motiv o abordare directă şi colegială reprezintă un element important al culturii noastre organizaţionale. Alături de celelalte avantaje oferite, acest aspect ne transformă într-unul dintre cei mai atractivi angajatori din domeniul retail.

99
interviuri
Dificultate Interviu
2.41 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 65.66%
Neutra 28.28%
Negativa 6.06%
Oferta interviu
Acceptat 55.56%
Refuzat 8.08%
Nicio oferta 36.36%
Rata de raspuns
Da
Nu
72%
Conecteaza-te cu Kaufland Romania prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutati Kaufland Romania
66.000 de euro pentru susținerea comunităților în vederea limitării răspândirii coronavirusului și diminuării efectelor ...
Ca urmare a evoluției situației din ultimele zile, Kaufland România a demarat măsuri suplimentare ce sporesc siguranța ...
  Special pentru a aduce calitatea și sustenabilitatea la îndemâna tuturor, fibrele naturale utilizate în ...