Angajator transparent

Kaufland Romania

3.61

Prezentare Kaufland Romania

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține pentru al 5-lea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru a doua oară, titlul de „Angajator de Top” în Europa, printr-o certificare internațională.

Distincția dobândită este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din interiorul companiei, a facilităților acordate și a posiblităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem unul din liderii pieței europene de retail ceea ce ne recomandă drept un angajator atractiv şi de încredere care oferă joburi diverse și șanse reale de dezvoltare. Pe lângă diversitate ne caracterizează succesul înregistrat - de peste 80 de ani ne bucurăm de o expansiune continuă, o creştere stabilă care ne oferă siguranţă.

Cu aceeași pasiune cu care ne urmărim îndeplinirea obiectivelor economice, depunem zilnic efort pentru a promova o colaborare bazată pe încredere.

Din acest motiv o abordare directă şi colegială reprezintă un element important al culturii noastre organizaţionale. Alături de celelalte avantaje oferite, acest aspect ne transformă într-unul dintre cei mai atractivi angajatori din domeniul retail.

107
interviuri
Dificultate Interviu
2.46 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 66.36%
Neutra 28.04%
Negativa 5.61%
Oferta interviu
Acceptat 54.21%
Refuzat 9.35%
Nicio oferta 36.45%
Rata de raspuns
Da
Nu
72%
Conecteaza-te cu Kaufland Romania prin retele sociale
Beneficii companie
Locuri de munca Kaufland Romania
Kaufland Romania
Full time
Ultima actualizare: 25.06.2020
Kaufland Romania
Full time
Ultima actualizare: 29.06.2020
Kaufland Romania
Full time
Ultima actualizare: 29.06.2020
Kaufland Romania
Part time
Ultima actualizare: 23.06.2020
Kaufland Romania
Part time
Ultima actualizare: 23.06.2020
Kaufland Romania
Part time
Ultima actualizare: 24.06.2020
Galerie foto
Noutati Kaufland Romania
Pentru zile cât mai confortabile acasă, Kaufland România și Cătălin Botezatu introduc în rețeaua de hipermarketuri ...
Pentru a-i sprijini pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă stabil în această perioadă, Kaufland România ...
Kaufland plătește 69 de milioane lei în avans cu trei luni taxele la bugetul de stat și bugetele locale Kaufland ...