KRUK Romania

KRUK Romania

Prezentare KRUK Romania

 

RESPECT. COOPERARE. RESPONSABILITATE. DEZVOLTARE. SIMPLITATE.

 

Transformăm datoria.  De peste 15 ani, contribuim la dezvoltarea pieței de conștientizare și responsabilitate financiară.

KRUK România este membră a Grupului KRUK din anul 2007, liderul pieței de management al creanțelor din Europa Centrală, cu operațiuni în șapte țări europene: Polonia, România, Cehia, Slovacia, Germania, Italia și Spania. Începând cu anul 2011, compania este listată la Bursa de Valori din Varșovia.

 

CLIENȚII NOȘTRI. Astăzi, asistăm în plata datoriilor peste două milioane de români și zeci de companii multi-industrie, în procesul de colectare și reintegrare financiară în fluxul macro-economic.

MISIUNEA. Respectăm întotdeauna normele sociale și legale de gestionare a datoriilor, precum și oamenii cu care colaborăm.

VIZIUNEA. Indiferent ce facem, ne apărăm valorile. Dorim să atragem oameni care ne împărtășesc valorile și credem că nevoia de progres continuă indiferent de circumstanțe, chiar și atunci când avem succes. Nu ezităm să definim provocările și căutăm soluțiile optime pentru a le depăși.

 

VALORILE

RESPECT. Respectul reciproc este fundamentul activității noastre. Tratăm oamenii așa cum ne-am dori să fim tratați.

COOPERARE. Împreună realizăm mai mult. Construim parteneriate în baza unor reguli transparente. Spunem lucrurilor pe nume.

RESPONSABILITATE. Fiecare este răspunzător pentru deciziile, acțiunile sau neglijențele sale, precum și pentru consecințele acestora.

DEZVOLTARE. Ne dezvoltăm constant. Nevoia noastră de progres continuă în orice situație, chiar și atunci când avem succes.

SIMPLITATE. Simplu este frumos. Ne simplificăm procesele de lucru și eliminăm risipa. Mai bine făcut decât perfect.

 

LEADERSHIP

Cosmina Marinescu, Director General

Mihaela Iliuță, Director de Resurse Umane

Liviu Costică, Director de Operațiuni

Claudiu Bud, Director de Tranzacții Strategice

Dan Rogoz, Director de Tehnologie

De ce sa lucrezi cu noi?

Formam o echipa unita, creativa si deschisa dialogului, plina de pasiune, care, in acelasi timp, nu se teme de munca grea si noi provocari. Fiecare persoana, indiferent de functia detinuta, este o veriga importanta in organizatia noastra. Ca si companie, asiguram conditii de lucru confortabile si prietenoase. Din moment ce ne petrecem cateva ore pe zi la locul de munca, avem grija de relatiile inter-colegiale si cream o atmosfera prietenoasa, prin urmare, comunicam deschis, ne ajutam reciproc si invatam ceva nou in fiecare zi. Respectul reciproc si valorile reprezinta un element viu al structurii noastre organizatorice. Apreciem echilibrul dintre viata profesionala si cea personala si nu ratam niciun motiv de celebrare cu colegii a diverse momente aniversare.

In cadrul Grupului KRUK dorim ca angajatii nostri sa fie sanatosi si sa aiba acces la o gama larga de servicii de sanatate. De aceea, le oferim un pachet medical care le permite accesul la un set de servicii medicale, inclusiv consultatii cu medici generalisti precum si cei mai buni specialisti. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o locatie - aveti la dispozitie un numar mare de clinici disponibile in reteaua asiguratorului in majoritatea oraselor din tara.

Lucram intr-un mediu international si colaboram zilnic cu colegii din Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Germania si din alte tari. Limba engleza este limba de baza in comunicarea cu companiile straine. De asemenea, apreciem persoanele care vorbesc alte limbi europene, de aceea, prin cofinantarea cursurilor de limbi straine, le oferim angajatilor nostri posibilitatea de a invata in timpul programului de lucru.

Angajatii KRUK isi aleg beneficiile pe care si le doresc prin intermediul unei platforme online avand la dispozitie cursuri, vouchere de cumparaturi, calatorii, acivitati culturale sau cultivarea unui hobby.

60
interviuri
Dificultate interviu
2.83 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 63.33%
Neutră 23.33%
Negativă 13.33%
Ofertă interviu
Acceptat 45%
Refuzat 3.33%
Nicio ofertă 51.67%
Rata de răspuns
Da
Nu
67%
Conectează-te cu KRUK Romania prin rețele sociale
Premii
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți KRUK Romania
A fi angajat KRUK înseamnă să ai atitudinea și rezultatele așteptate, dar și interes pentru activități care ne fac plăcere ...
Grupul KRUK, cea mai mare companie de colectare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni în şapte state, printre care şi ...
“Când încetezi să înveți, încetezi să crești”. Vorba lui Albert EinsteinIn KRUK ...