KRUK Romania

4.33

Prezentare KRUK Romania

KRUK Romania are peste 10 ani de activitate pe piata din Romania, iar compania-mama KRUK S.A., cu sediul in Polonia, a aniversat in 2018, 20 de ani de activitate in domeniul managementului creantelor neperformante. Astazi, Grupul KRUK desfasoara activitati in 9 tari din Europa Centrala: Polonia, Romania, Cehia, Slovacia, Germania, Italia, Spania, Luxemburg si Malta si are o echipa formata din peste 4.500 de angajati.

Ne mandrim ca unii dintre primii angajati ai companiei KRUK Romania se mai afla si astazi alaturi de noi, sau au ales un parcurs international, in cadrul Grupului. Numerosi angajati ai companiei sunt premiati  in cadrul ceremoniilor anuale pentru aniversarea a 10 ani alaturi de companie. Am reusit sa cream un mediu de lucru uimitor si eficient pentru oameni pasionati si cu atitudine pozitiva. Imbinam activitatea cu odihna, avem amenajate spatii de relaxare la birou, iar petrecerile si evenimentele anuale sunt un moment de referinta, mult asteptat, in viata companiei.

Despre activitatea KRUK

Clienții KRUK sunt persoane fizice sau companii comerciale care se confrunta cu problema rambursarii datoriilor. Construim relatii pozitive cu acestia si ii ajutam sa-si recapete credibilitatea financiara. Respectam aplicarea normelor sociale si de rambursare a datoriilor. Produsele si serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt rezultatul numeroaselor cercetari sociologice pe care le dezvoltam anual. Aflam astfel atitudinile si obiceiurile de consum si economisire, nivelul de cunostinte financiare, cine se ocupa de plata datoriilor si emotiile pe care acestea le genereaza, pentru a putea raspunde nevoilor clientilor.

Valorile companiei:

  • Respectam opiniile fiecarui angajat
  • Protejam reputatia companiei
  • Incurajam bunele relatii in cadrul Grupului KRUK
  • Ne ajutam reciproc
  • Suntem toleranti
  • Construim relatii bazate pe respect reciproc si parteneriat
  • Ne stradium sa ne imbunatatim permanent abilitatile

Grupul KRUK achizitioneaza portofolii de creante si se ocupa de servisarea creantelor externalizate, pe baza de mandat, stabilind cu partenerii de afaceri relatii reciproc avantajoase si pe termen lung. Compania este inovatoare si a stabilit noi directii pe piata de profil avand  o abordare orientata catre clienti, pe care ii ajuta sa-si plateasca datoriile in rate lunare convenabile, fiecare plata fiind un pas spre stingerea datoriei.

KRUK Romania desfasoara numeroase proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa, implementate cu ajutorul unor organizatii guvernamentale, prin care ajutam persoanele aflate in situatii defavorizate sa-si imbunatateasca traiul zilnic, ajutam copiii aflati in pericol de abandon scolar si pe familiile lor, iar pe cei care se afla in sistemul de invatamant, sa-si imbunatateasca cunostintele financiare de baza.  Numerosi colegi participa voluntar la sesiuni de job shadowing, fiind mentori ai unor adolescenti care au luat contact pentru prima data cu mediul de lucru dintr-o companie, au acumulat cunostinte de baza de folosire a calculatorului si au vazut care sunt domeniile de activitate in care pot sa-si dezvolte o cariera.

De ce sa lucrezi pentru noi?

Formam o echipa unita, creativa si deschisa dialogului, plina de pasiune, care, in acelasi timp, nu se teme de munca grea si noi provocari. Fiecare persoana, indiferent de functia detinuta, este o veriga importanta in organizatia noastra. Ca si companie, asiguram conditii de lucru confortabile si prietenoase. Din moment ce ne petrecem cateva ore pe zi la locul de munca, avem grija de relatiile inter-colegiale si cream o atmosfera prietenoasa, prin urmare, comunicam deschis, ne ajutam reciproc si invatam ceva nou in fiecare zi. Respectul reciproc si valorile reprezinta un element viu al structurii noastre organizatorice. Apreciem echilibrul dintre viata profesionala si cea personala si nu ratam niciun motiv de celebrare cu colegii a diverse momente aniversare.

In cadrul Grupului KRUK dorim ca angajatii nostri sa fie sanatosi si sa aiba acces la o gama larga de servicii de sanatate. De aceea, le oferim un pachet medical care le permite accesul la un set de servicii medicale, inclusiv consultatii cu medici generalisti precum si cei mai buni specialisti. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o locatie - aveti la dispozitie un numar mare de clinici disponibile in reteaua asiguratorului in majoritatea oraselor din tara.

Lucram intr-un mediu international si colaboram zilnic cu colegii din Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Germania si din alte tari. Limba engleza este limba de baza in comunicarea cu companiile straine. De asemenea, apreciem persoanele care vorbesc alte limbi europene, de aceea, prin cofinantarea cursurilor de limbi straine, le oferim angajatilor nostri posibilitatea de a invata in timpul programului de lucru.

Angajatii KRUK isi aleg beneficiile pe care si le doresc prin intermediul unei platforme online avand la dispozitie cursuri, vouchere de cumparaturi, calatorii, acivitati culturale sau cultivarea unui hobby.

11
interviuri
Dificultate Interviu
3 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 54.55%
Neutra 9.09%
Negativa 36.36%
Oferta interviu
Acceptat 45.45%
Refuzat 0%
Nicio oferta 54.55%
Rata de raspuns
Da
Nu
63%
Conecteaza-te cu KRUK Romania prin retele sociale
Locuri de munca KRUK Romania
KRUK Romania
Full time /Medium level (2-5 Ani)
Ultima actualizare: 17.05.2019
KRUK Romania
Full time /Entry level (< 2 Ani)
Ultima actualizare: 14.05.2019
KRUK Romania
Full time /Management
Ultima actualizare: 08.05.2019
Galerie foto
Noutati KRUK Romania
Colegul nostru Florin Cozma, Expert HR Consultant, a fost la Colegiul National Gheorghe Lazar din Cluj-Napoca unde le-a vorbit elevilor ...
Colegii nostri, Mihaela Nita si Alin Vasile, au fost la Universitatea Valahia din Targoviste. In acest seminar din ...
Studiezi sau ai absolvit Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste? Atunci, te ...