RESPECT. COOPERARE. RESPONSABILITATE. DEZVOLTARE. SIMPLITATE.
Transformăm datoria. De peste 15 ani, contribuim la dezvoltarea pieței de conștientizare și responsabilitate financiară.
KRUK România este membră a Grupului KRUK din anul 2007, liderul pieței de management al creanțelor din Europa Centrală, cu operațiuni în șapte țări europene: Polonia, România, Cehia, Slovacia, Germania, Italia și Spania. Începând cu anul 2011, compania este listată la Bursa de Valori din Varșovia.
CLIENȚII NOȘTRI. Astăzi, asistăm în plata datoriilor peste două milioane de români și zeci de companii multi-industrie, în procesul de colectare și reintegrare financiară în fluxul macro-economic.
MISIUNEA. Respectăm întotdeauna normele sociale și legale de gestionare a datoriilor, precum și oamenii cu care colaborăm.
VIZIUNEA. Indiferent ce facem, ne apărăm valorile. Dorim să atragem oameni care ne împărtășesc valorile și credem că nevoia de progres continuă indiferent de circumstanțe, chiar și atunci când avem succes. Nu ezităm să definim provocările și căutăm soluțiile optime pentru a le depăși.
VALORILE
RESPECT. Respectul reciproc este fundamentul activității noastre. Tratăm oamenii așa cum ne-am dori să fim tratați.
COOPERARE. Împreună realizăm mai mult. Construim parteneriate în baza unor reguli transparente. Spunem lucrurilor pe nume.
RESPONSABILITATE. Fiecare este răspunzător pentru deciziile, acțiunile sau neglijențele sale, precum și pentru consecințele acestora.
DEZVOLTARE. Ne dezvoltăm constant. Nevoia noastră de progres continuă în orice situație, chiar și atunci când avem succes.
SIMPLITATE. Simplu este frumos. Ne simplificăm procesele de lucru și eliminăm risipa. Mai bine făcut decât perfect.
LEADERSHIP
Cosmina Marinescu, Director General