Studio Moderna

3.49

Prezentare Studio Moderna

Studio Moderna este o companie multinationala de retail, fondata in Slovenia in 1992; astazi numara peste 6.000 de angajati si este prezenta in 21 de tari. Este singurul model de business omni-channel din regiunea Europei Centrale si de Est, cu sase canale de vanzari:  TV, online, retail propriu, telemarketing, print si mari retele nationale si internationale de retail.

Zeci de milioane de clienti se bucura astazi de produsele noastre:  Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus si Wellneo.

Subsidiara locala a companiei s-a infiintat in 2002, numarand  in prezent aproximativ 900 de angajati ce activeaza atat la sediul central din București, in cele 41 de magazine proprii din tara, precum si la centrele logistice ale companiei din judetul Ilfov. 

In zona de call-center din Bucuresti lucreaza peste 200 de angajati, full-time si part-time, care preiau sau genereaza apeluri catre clientii companiei si le propun oferte adaptate nevoilor acestora. La acestia se adauga centrele regionale din Ploiesti, Targu Mures si Chisinau, ce numara in prezent peste 160 de angajati, urmand ca in perioada urmatoare numarul acestora sa creasca la peste 200.

De ce sa lucrezi cu noi?

Credem foarte mult in potentialul oamenilor si investim permanent in cresterea si perfectionarea echipei noastre. Studio Moderna este locul ideal in care poti sa te dezvolti personal si profesional la cel mai inalt nivel.

 

Acordam o importanta deosebita sesiunilor de angajare, onboarding, integrare si training, astfel incat sa oferim o experienta deosebita angajatilor inca de la inceput. Ii valorizam si ii sustinem pe toti cei care sunt la inceput de drum alaturi de noi -  fie ca sunt studenti sau proaspat absolventi, fie seniori de peste 45 de ani, care au ajuns la maturitate profesionala dar isi doresc  o noua experienta. Incurajam diversitatea si suntem o organizatie deschisa si orientata spre invatare; ne mandrim cu faptul ca suntem recunoscuti ca fiind una dintre cele mai bune „scoli de vanzari” din Romania. In Studio Moderna oricare dintre colegi, indiferent de nivelul ierarhic sau de varsta, isi poate depasi limitele si atinge potentialul sau maxim, daca isi doreste cu adevarat; iar noi suntem alaturi de fiecare dintre ei, pas cu pas.

 

Te vrem asa cum esti!

 

Atmosfera din birourile Studio Moderna - Testimonials

 

25
interviuri
Dificultate Interviu
2.48 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 56%
Neutra 40%
Negativa 4%
Oferta interviu
Acceptat 52%
Refuzat 32%
Nicio oferta 16%
Rata de raspuns
Da
Nu
88%
Conecteaza-te cu Studio Moderna prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto