Nobel

4.3

Prezentare Nobel

Nobel are un istoric de peste 20 de ani de dezvoltare și creștere profitabilă ca companie de tehnologie, iar poziția actuală ne recomandă pentru a ne purta succesul în viitor. Produsele și serviciile noastre includ: comercializarea online, la nivel mondial, a cartelelor de telefon virtuale preplătite, distribuția de cartele de telefon fizice în America de Nord și România, servicii premium de carrier la nivel mondial, soluții inovative pentru centrele de contact, transfer internațional de bani, livrare de alimente și altele.

Ca angajator, Nobel a fost premiată ca a 4-a cea mai bună companie pentru care să lucrezi în România și a fost inclusă în clasamentul Top Angajatori 2017 (surse: www.zf.ro, www.undelucram.ro).

Descoperă posibilităţile de a te alătura echipei noastre >>

De ce sa lucrezi pentru noi?

La Nobel, misiunea noastră este să ne construim succesul prin inovaţie permanentă, stabilitate şi muncă în echipă.

Beneficiile pe care le oferim

Dispunem de un mix interesant format din muncă, oportunităţi de învăţare şi de creştere în carieră, relaxare şi distracţie. Deoarece ne ghidăm după premisa că fericirea ta este cheia succesului echipelor noastre, iată o listă cu beneficiile de care te vei bucura făcând parte din echipa Nobel:

 

Descoperă toată lista de beneficii >>

27
interviuri
Dificultate Interviu
3.04 - Dificil
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 85.19%
Neutra 7.41%
Negativa 7.41%
Oferta interviu
Acceptat 77.78%
Refuzat 11.11%
Nicio oferta 11.11%
Rata de raspuns
Da
Nu
80%
Conecteaza-te cu Nobel prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutati Nobel
Come meet us this Wednesday and Thursday at PoliJOBS (Târg de Cariere PoliJOBS 2019), the career fair organized by Politehnica ...
We still have goosebumps from the spooky time we had yesterday at #NOBEL office: trick-or-treat with the little ones, office ...
#NOBEL wishes you a spooktacular #Halloween with lots of candy and sweet treats!