PENNY

Prezentare PENNY

 

Suntem mândri de echipa noastră și de povestea PENNY în România, așadar, dacă ai ajuns pe pagina noastră, e important să ne cunoști cât mai bine.

Îți prezentăm PENNY: Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău.

Echipa ta - Oferim locuri de muncă și susținem comunitățile din 158 de orașe din România.

PENNY reprezintă în România grupul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. PENNY Romania înseamnă:

  • 283 de magazine de tip discount
  • 3 centre logistice (Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda)
  • Peste 5.300 de angajați
  • Sediul social al companiei, din Ștefăneștii de Jos

Pasiunea ta - Sesiunile de cumpărături ale clienților și angajaților PENNY în România au început în anul 2005.

De atunci, lanțul de magazine PENNY a devenit unul dintre cele mai active din țara noastră. În prezent compania numără peste 5.300 de angajați în trei centre logistice și în 283 de magazine.

Ce spun colegii noștri despre PENNY?

„Prietenii mei sunt aici și am avut mereu parte de sprijinul lor. Când m-am angajat, am fost Comisioner. Apoi, timp de 8 ani am lucrat ca Stivuitorist. Acum conduc acest departement. Cel mai important lucru este să știi că te poți baza pe oamenii de lângă tine.” [Dorin B., Șeful Secției de Logistică]

„Am intrat în echipa PENNY acum 15 ani și am urcat treaptă cu treaptă. Am trecut prin fiecare etapă, iar acum sunt bucuroasă că am ajuns să am o echipă de oameni ambițioși și serioși”. [Despina Z., Șef de magazin]

Magazinul tău - În cei 13 ani de prezență în România, am reușit să formăm o echipă mare și puternică.

Încă din prima zi de muncă, angajații PENNY intră într-un mediu sigur și plăcut, unde pot învăța și își pot construi o carieră așa cum își doresc.  

Suntem unul dintre cele mai active lanțuri de magazine din România, cu un plan ambițios de expansiune și o prezență constantă în viețile clienților din 158 de orașe din țară.

În plus, începând cu anul 2017, PENNY este „de România”. Pentru că înțelegem preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor și încercăm în permanență să le asigurăm o ambianță plăcută și o varietate de produse și servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor acestora.

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web penny.ro - "Politica de confidentialitate".

De ce sa lucrezi cu noi?

De ce să lucrezi la PENNY?

Cu toții ne dorim un mediu în care să ne putem dezvolta o carieră așa cum ne dorim. Sau în care să ne facă plăcere să împărțim sarcinile din fiecare zi cu o echipă de colegi pasionați.

Colegii noștri ne spun mereu că la PENNY au găsit nu doar o echipă în care se simt ca într-o familie încă din prima zi de muncă, ci și un mediu sigur și plăcut în care pot învăța și își pot construi o carieră.

PENNY. Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău.

La PENNY, oferim beneficii și bonusuri, un cadru de dezvoltare continuă și o echipă de oameni pasionați. Peste 5.300 de angajați lucrează în trei centre logistice și în 283 de magazine PENNY din 158 de orașe din România.

Oferim un salariu atractiv, plus diverse bonusuri, cum sunt, de exemplu, cele de performanță sau de recomandare. Iar angajaților părinți avem grijă să le oferim pachete de școală sau pachete pentru nou-născuți.

De asemenea, toți angajații PENNY beneficiază de asigurare medicală privată, de tichete de masă și tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun.

Mai ai nevoie de motive în plus ca să devenim colegi?

Trebuie să-ți mai spunem că în fiecare an organizam evenimente pentru colegii nostri, cum sunt campionatul intern de fotbal, cine festive împreună cu echipa sau diverse acțiuni de voluntariat. Și să nu uităm de zilele suplimentare pentru concediul de odihnă, de care beneficiază toți angajații care se implica in astfel de activitati.

Condițiile de muncă la standarde europene, dar și dezvoltarea unor programe de training complexe, sunt doar câteva dintre punctele principale de pe fișa de angajator PENNY.

Așa că, dacă îți dorești un mediu prietenos, în care să îți poți construi cariera pe care ți-o dorești alături de noi prieteni care te vor susține la fiecare pas, poți opta pentru unul dintre joburile disponibile la PENNY!

21
interviuri
Dificultate interviu
2.1 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 52.38%
Neutră 38.1%
Negativă 9.52%
Ofertă interviu
Acceptat 57.14%
Refuzat 4.76%
Nicio ofertă 38.1%
Rata de răspuns
Da
Nu
77%
Conectează-te cu PENNY prin rețele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți PENNY
Energie, voie bună, concentrare și multă pasiune pentru mișcare! J Toate aceste emoții au fost manifestate într-o zi ...
Penny Market sprijină Habitat for Humanity România printr-o investiție de 120.000 euro pentru centrul comunitar pe care ...