PENNY

PENNY

Prezentare PENNY

Succesul PENNY porneste de la oameni si suntem mândri de echipa noastră și de povestea PENNY în România, așadar, dacă ai ajuns pe pagina noastră, e important să ne cunoști cât mai bine.

Îți prezentăm PENNY: 

PENNY reprezintă în România grupul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. Oferim locuri de muncă și susținem comunitățile din 158 de orașe din România.

PENNY Romania deja înseamnă:

>300 de magazine de tip discount
4 centre logistice (Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda si Filiasi) 
>6000 de angajați
Sediul central al companiei, din Ștefăneștii de Jos

Sesiunile de cumpărături ale clienților și angajaților PENNY în România au început în anul 2005. De atunci, lanțul de magazine PENNY a devenit unul dintre cele mai active din țara noastră. 

Ce spun colegii noștri despre PENNY?

„Prietenii mei sunt aici și am avut mereu parte de sprijinul lor. Când m-am angajat, am fost Comisioner. Apoi, timp de 8 ani am lucrat ca Stivuitorist. Acum conduc acest departement. Cel mai important lucru este să știi că te poți baza pe oamenii de lângă tine.” [Dorin B., Șeful Secției de Logistică]

„Am intrat în echipa PENNY acum 15 ani și am urcat treaptă cu treaptă. Am trecut prin fiecare etapă, iar acum sunt bucuroasă că am ajuns să am o echipă de oameni ambițioși și serioși”. [Despina Z., Șef de magazin]

În cei peste 15 ani de prezență în România, am reușit să formăm o echipă mare și puternică.

Încă din prima zi de muncă, angajații PENNY intră într-un mediu sigur și plăcut, unde pot învăța și își pot construi o carieră așa cum își doresc.  

În plus, pentru noi PENNY este „de România”. Pentru că înțelegem preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor și încercăm în permanență să le asigurăm o ambianță plăcută și o varietate de produse și servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor acestora.

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web penny.ro - "Politica de confidentialitate" [https://www.penny.ro/pagina/confidentialitate]

De ce sa lucrezi cu noi?

De ce să lucrezi la PENNY?

La PENNY, succesul porneste de la oameni! Vei face parte dintr-o echipa în care te poti dezvolta, unde te poti baza pe colegi de incredere, alaturi de care te vei bucura de rezultate.

Colegii noștri ne spun mereu că la PENNY au găsit nu doar o echipă în care se simt ca într-o familie încă din prima zi de muncă, ci și un mediu sigur și plăcut în care pot învăța și își pot construi o carieră.

Economisim timp, nu pasiune.

La PENNY, oferim beneficii și bonusuri, un cadru de dezvoltare continuă și o echipă de oameni pasionați. 

Oferim un salariu atractiv, plus diverse bonusuri, cum sunt, de exemplu, cele de performanță sau de recomandare. Iar angajaților părinți avem grijă să le oferim pachete pentru rechizite școlare si pachete pentru nou-născuți.

De asemenea, toți angajații PENNY beneficiază de asigurare medicală privată, de tichete de masă și tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun, zi liberă platită cu ocazia zilei tale de naștere.

Mai ai nevoie de motive în plus ca să devenim colegi?

Trebuie să-ți mai spunem că în fiecare an organizam evenimente pentru colegii nostri, cum sunt:

  • campionatul intern de fotbal,
  • cine festive împreună cu echipa, sau...
  • diverse acțiuni de voluntariat. Și să nu uităm de...
  • zilele suplimentare pentru concediul de odihnă, de care beneficiază toți angajații care se implică în astfel de activități.

...și multe altele, pe care te invităm să le descoperi!

Condițiile de muncă prietenoase cu mediul înconjurător, dar și participarea la programele de training, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți găsi în oferta PENNY.

Așa că, dacă îți dorești un mediu sănătos, în care să îți poți construi cariera pe care ți-o dorești alături de noi prieteni care te vor susține la fiecare pas, poți opta pentru unul dintre joburile disponibile la PENNY!

40
interviuri
Dificultate interviu
2.1 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 50%
Neutră 37.5%
Negativă 12.5%
Ofertă interviu
Acceptat 35%
Refuzat 12.5%
Nicio ofertă 52.5%
Rata de răspuns
Da
Nu
69%
Conectează-te cu PENNY prin rețele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți PENNY
Prezent în România încă din 2005, PENNY și-a îndreptat constant eforturile spre atragerea unor noi colegi ...
Energie, voie bună, concentrare și multă pasiune pentru mișcare! J Toate aceste emoții au fost manifestate într-o zi ...
Penny Market sprijină Habitat for Humanity România printr-o investiție de 120.000 euro pentru centrul comunitar pe care ...