Pepco Romania

3.18

Prezentare Pepco Romania

PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 4500 de magazine in Africa, Australia si Europa. PEPCO si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2004 si a devenit lider de piata pe segmentul de imbracaminte si produse pentru casa cu peste 1.500 de magazine si 16.000 de angajati. In 2013 PEPCO si-a startat dezvoltarea international cu intrarea pe pietele din Cehia si Slovacia, in 2015 am deschis primele magazine in Ungaria si Romania, fiind urmate de Croatia, Slovenia, Tarile Baltice si Bulgaria.

Ne mandrim cu faptul ca PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, peste 15 milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele noastre. In Romania, avem deja peste 200 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua.

Viziunea noastra este sa devenim cea mai mare, cea mai buna si cea mai cunoscuta marca de discount din Europa, cu cele mai mici preturi la articolele de imbracaminte si uz casnic. Scopul nostru este acela de a construi intr-un mod sustenabil business-ul, focusandu-ne pe 3 arii majore: oamenii, procese si produse.

Astfel, ne dorim sa le oferim angajatilor nostri siguranta, stabilitate, alaturi de posibilitatea de dezvoltare profesionala, intr-o companie de succes, dinamica si cu un potential urias de crestere.

PEPCO – Fii parte din succesul nostru!

De ce sa lucrezi cu noi?

Ne preocupă dezvoltarea angajaților noștri și le suntem alături în fiecare etapă a carierei. Oferim un program unic de cursuri adaptate la necesitățile diferitelor posturi, făcând posibilă dezvoltarea continuă și extinderea competențelor. Sistemul nostru de instruire include, printre altele, practică în magazinele formatoare si participarea la Academia Pepco Romania. Ne susținem angajații sa evolueze si sa promoveze in cadrul companiei intr-un timp foarte scurt. Sărbătorim împreună micile și marile succese și suntem o chipa unita si prietenoasa!

Intra pe https://pepco.ro/cariere/ si fii parte din succesul nostru!

25
interviuri
Dificultate Interviu
2.08 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 64%
Neutra 20%
Negativa 16%
Oferta interviu
Acceptat 40%
Refuzat 16%
Nicio oferta 44%
Rata de raspuns
Da
Nu
75%
Conecteaza-te cu Pepco Romania prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto