Philip Morris Romania

Prezentare Philip Morris Romania

Philip Morris International (PMI) este o companie care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Compania și-a propus să înlocuiască țigările cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze, al societății, al companiei și al acționarilor săi. Viitorul Philip Morris International se bazează pe o categorie nouă de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin cercetare multidisciplinară și de lungă durată pentru dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, Philip Morris International își propune să se asigure că produsele sale fără fum satisfac preferințele consumatorilor adulți și îndeplinesc cele mai stricte condiții de reglementare.

Forța noastră de muncă, la nivel internațional, numără peste 77.000 de oameni din 180 țări, care vorbesc mai mult de 80 de limbi. Prioritatea Philip Moris International este atragerea, dezvoltarea și păstrarea în companie a celor mai buni angajați, indiferent de vârstă, sex sau religie. Angajații sunt punctul nostru forte și suntem mândri de cultura noastră care promovează diversitatea și repectul. Mai mult, faptul că în 2019 am fost certificați ca Global Top Employer pentru al treilea an consecutiv și că am obținut certificarea Equal-Salary la nivel internațional arată că știm să ne îndeplinim promisiunea de a dezvolta un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune și diversitate, care reprezintă ingrediente esențiale în transformarea business-ului nostru.

De ce sa lucrezi cu noi?

„De ce aș alege să lucrez în industria tutunului?” Este o întrebare evidentă, una pe care mulți și-au pus-o înainte să se alăture echipei Philip Morris International. Însă, în momentul în care vei intra în contact cu compania, vei fi surprins de succesul transformării prin care trecem, de atmosfera multiculturală și de diversitatea activităților noastre, dar în special de oportunitățile pe care le oferim angajaților noștri. În birourile noastre vei descoperi o cultură în care meritele individuale sunt recunoscute, iar succesele sunt sărbătorite în echipă.

Noi nu oferim cariere „ca la carte”, ci propunem provocări personalizate fiecărui coleg care ni se alătură. O carieră la Philip Morris International înseamnă învățare continuă și maximizarea potențialului fiecărui angajat. E o situație în care ambele părți câștigă: noi investim în echipa noastră și îi ajutăm să ajungă acolo unde își doresc, iar în schimb primim roadele pasiunii și ale talentului de care avem nevoie pentru a rămâne o companie de top. 

Un loc de muncă la Philip Morris International este un parteneriat pe termen lung. Oportunitățile de relocare în străinătate îți permit să investești în propria ta dezvoltare, să vezi lumea și să îți pui amprenta pe proiecte care transformă compania la nivel global.

Toți căutăm lucruri diferite în viața personală și profesională. Ai putea să prețuiești salariul competitiv, un pachet de beneficii atractiv sau oportunitățile de dezvoltare internațională. Sau poate apreciezi flexibilitatea, viața de familie, echilibrul personal, grija față de tine, timpul necesar pentru a-ți urma pasiunile sau experiențele din jurul lumii. La Philip Morris International, ne structurăm programele de recompensare în funcție de unde ești, ce ai obținut până în prezent și ceea ce contează pentru tine.

În orice punct al carierei tale te-ai afla, noi suntem convinși că poți învăța mai mult și poți ajunge mai departe. Încurajăm oamenii care au inițiativă și îi răsplătim la fiecare pas. Te invităm să ne accepți provocarea și să ne cunoști!

21
interviuri
Dificultate interviu
2.76 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 52.38%
Neutră 38.1%
Negativă 9.52%
Ofertă interviu
Acceptat 23.81%
Refuzat 0%
Nicio ofertă 76.19%
Rata de răspuns
Da
Nu
47%
Conectează-te cu Philip Morris Romania prin rețele sociale
Galerie foto