Provident Financial Romania

Provident Financial Romania

Prezentare Provident Financial Romania

Bună, noi suntem Provident! Ne bucurăm că ești aici și că vrei ne cunoști. Suntem o echipă de aproape 2.000 de oameni în cam toate colțurile țării și, în același timp, al doilea cel mai mare angajator britanic din țară. Pune degetul pe harta la întâmplare și aproape sigur găsești un coleg de-ai noștri acolo.

Suntem o instituție financiară non-bancară, prima companie care a lansat împrumutul la domicliu în România. Facem parte din grupul britanic IPF (Internațional Personal Finance), lider european în creditarea la domiciliu, prezent în 11 țări de pe 3 continente. Susținem creditarea responsabilă și incluziunea financiară oferind împrumuturi de valoare mică pe termen scurt, pe care clienții le rambursează în rate egale, săptămânal sau lunar.

O situație neprevăzută poate să apară oricând, iar noi credem că, indiferent de categoria socio-profesională din care face parte, fiecare român are dreptul la acces la servicii financiare, pentru dezvoltare și îmbunătățirea nivelului de trai. Astfel, în cei peste 15 ani de activitate, am deservit peste 1,2 milioane de clienți unici, iar în acest moment avem peste 160.000 de clienți activi. Mulți dintre clienții noștri își încep istoricul de creditare cu noi, pentru că nu sunt eligibili pentru ofertele instituțiilor bancare.

Tot ceea ce facem are la bază trei principii simple, care ne ghidează de fiecare dată când luăm o decizie: responsabilitate, respect, claritate. Transparența este una dintre valorile noastre foarte importante, pe care o promovăm în orice relație – atât în echipă, cât și cu partenerii și clienții noștri.  Ne dorim să le oferim tuturor posibilitatea să ne cunoască și să ne înțeleagă modelul de business și serviciile pe care le oferim. Așa s-a născut Provident transparent, un exercițiu de sinceritate, pe înțelesul tuturor.

Hai și tu să ne cunoști!  

De ce sa lucrezi cu noi?

Noi credem că avem numeroase motive pentru care ar merita să ni te alături, dar te lăsăm să te convingi singur! Click pe video și ne vei da dreptate! :)

41
interviuri
Dificultate interviu
2.49 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 53.66%
Neutră 34.15%
Negativă 12.2%
Ofertă interviu
Acceptat 39.02%
Refuzat 17.07%
Nicio ofertă 43.9%
Rata de răspuns
Da
Nu
75%
Conectează-te cu Provident Financial Romania prin rețele sociale
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți Provident Financial Romania
Și dacă tot am vorbit într-un articol precedent despre Ema, colega noastră virtuală, mai avem încă 3 roboței să vă ...
Gala e-Finance se află la cea de-a XIX-a ediție și pune accentul pe cele mai ambițioase, inspirate, complexe și inovatoare proiecte ...
Campania de comunicare pentru proiectul Provident transparent a primit două distincții in cadrul Romanian PR Award: Golden PR award for ...