Studio20

Prezentare Studio20

“Exista oameni care vor sa schimbe lumea si oameni care se lasa schimbati de ea. Noi incercam sa fim printre primii” este ideea care a creeat, acum peste 20 de ani, ceea ce astazi numim Studio20. 

Cu 22 de sedii deschise in 5 tari, pe 3 continente (si in continua dezvoltare), o strategie bazata pe excelenta si un set de flow-uri actualizate permanent pentru a ajuta atat personalul administrativ, cat si pe cel artistic sa-si atinga potentialul maxim, Studio20 a reusit, pentru prima oara pentru o companie lansata in Romania, sa domine incontestabil o piata internationala.

Profesionalismul Studio20 a fost recunoscut international de-a lungul anilor si a fost materializat prin premii la evenimente internationale ca AVN, PHX Forum, Xbiz (SUA), LALExpo (Columbia), YNOT (Cehia), printre multiplele titluri pe care le-a obtinut numarandu-se titluri ca “Cel mai bun studio international”, “Cel mai bun program de training”, “Cea mai buna campanie de marketing”, etc.

Studio 20 inseamna o echipa tanara si simpatica, un mediu de lucru placut si ambitios, dotari tehnice de ultima generatie si, poate cel mai important, o filozofie de munca si viata comuna: excelenta. Alaturi de noi au oricand loc toti cei care vor sa fie mereu primii in munca sau in industria lor, pentru cei care pun cariera pe primul loc, pentru cei care vor sa castiga bine si sa avanseze permament. La inceput de 2020 am lansat o provocare, am analizat cosul minim de consum in Romania, care arata ca este nevoie de minim 3000 de lei pe luna pentru ca un om sa traiasca decent (fara familie) si am decis ca salariul minim de inceput, inclusiv pentru joburi entry-level, este acum de 1000 de euro brut pe luna. De aici mai sus, depinde de fiecare coleg/colega, pentru ca la noi intotdeauna salariul va urma meritul, implicarea, calitatea muncii fiecaruia.

Dupa 15 ani de activitate in industria de live entertainment adult, Studio20 a creeat propria nisa, a avut curajul de a inova si a reusit in ultimii 5 ani sa creeze o piata unica, cea de videochat glamour, adresand o nevoie umana de baza: comunicarea. Ne-am luptat cu prejudecatile si incepem sa vedem roadele, prejudecatile palesc in fata realitatii. Daca noi nu schimbam lumea, atunci vom permita lumii sa ne schimbe pe noi si nu neaparat in bine.

Dar tu, tu vrei sa schimbi lumea alaturi de noi?

 

20
interviuri
Dificultate interviu
1.75 - Ușor
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 20%
Neutră 20%
Negativă 60%
Ofertă interviu
Acceptat 25%
Refuzat 30%
Nicio ofertă 45%
Rata de răspuns
Da
Nu
59%
Conectează-te cu Studio20 prin rețele sociale
Beneficii companie
Locuri de muncă Studio20
Studio20
Studio20
Full time
Ultima actualizare: 12.04.2021
Studio20
Studio20
Full time
Ultima actualizare: 12.04.2021
Studio20
Studio20
Full time
Ultima actualizare: 12.04.2021
Studio20
Studio20
Full time
Ultima actualizare: 12.04.2021
Studio20
Studio20
Full time
Ultima actualizare: 12.04.2021
Studio20
Studio20
Full time
Ultima actualizare: 12.04.2021
Galerie foto
Noutăți Studio20
Ceea ce în urmă cu câteva luni părea o situație ieșită din normalul cotidian, a devenit noua realitate. Cele mai ...
Daca citesti articolul asta, ti-a trecut prin gand cel putin o data sa devii model de videochat. Vrei sa faci bani, vrei sa ii castigi ...
Cunoscut la nivel internațional că fiind cel mai mare și mai profesionist, Studio20 iti garantează cele mai mari câștiguri din ...