Tavex Gold SRL

Tavex Gold SRL

Prezentare Tavex Gold SRL

Tavex este lider pe piața tranzacțiilor cu aur și valută în Europa de Nord, dar și unul dintre cei mai importanți jucători la nivel local. Grupul Tavex a fost fondat în 1991 și s-a impus ca cel mai important dealer de metale prețioase și forex din Nordul Europei, deservind anual peste 2 milioane de clienții. Grupul Tavex operează în 11 țări, din 2019 fiind prezent și în România. 

Suntem o companie financiară inovatoare, dedicată clienților și angajaților deopotrivă. Serviciile noastre includ comercializarea de monede și lingouri din metale prețioase, în scop de investiții. Suntem partenerii oficiali ai celor mai prestigioase rafinării de metale prețioase și monetării din lume. Avem o rețea directă de aprovizionare, iar acest lucru, coroborat cu o logistică eficientă, ne ajută să oferim cele mai avantajoase prețuri.

Suntem specializați, de asemenea, în tranzacționarea de valută, oferind în același timp și serviciul de transfer de bani.

Să fim considerată o companie de încredere pentru noi este echivalentul succesului; este piatra de temelie a operațiunilor noastre, forța care ne face să mergem mai departe.

Avem în echipă peste 250 de colegi în peste 30 de birouri aflate în întreaga Europă. În țările în care suntem prezenți am fost desemnați în fiecare an drept unii dintre cei mai buni angajatori. Încurajăm parteneriatele pe termen lung, atât cu angajații, cât și cu partnerii și clienții noștri, astfel încât interesele reciproce ale părților implicate să fie fie echilibrate.

Noi suntem familia de aur Tavex!

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Atmosferă pozitivă

Vei lucra într-un mediu tânăr și vesel. La Tavex ne plac bunele relații, pentru că atunci când ne simțim bine, reușim să dăm ce este mai bun din noi. Colegii sunt minunați, amabili și te vor sprijini în orice ai nevoie.

Timp pentru tine

Cu siguranță sunt multe lucruri pentru care ai nevoie de timp – studii, călătorii, timp liber, familie, prieteni și iubire. Respectăm viața personală a echipei noastre. Avem un program de lucru flexibil care poate fi adaptat la nevoile fiecărui angajat.

Companie ambițioasă

Te așteaptă o mulțime de cursuri de formare interesante, programe de dezvoltare și practici de mentorat. Scopul nostru este acela de a fi cei mai buni din piață și investim cu plăcere în potențialul echipei noastre, astfel încât să creștem împreună.

Echipă extraordinară

La Tavex lucrează persoane amabile și oneste, care știu să lucreze și să se și distreze, care știu să facă echipă în orice moment și în orice situație. Suntem mândri că Tavex are o asemenea echipă unică.

Salariu atractiv

La Tavex, îți garantăm un salariu mai mare decât media salariilor pentru aceași poziție în industria noastră.

O experiență unică

La Tavex, ai ocazia să lucrezi cu metale prețioase și valute din întreaga lume. Suntem parte din cel mai mare grup din Nordul Europei, cu cea mai rapidă dezvoltare în comerțul cu aur și argint, respectiv schimb valutar.

16
interviuri
Dificultate interviu
3.13 - Dificil
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 31.25%
Neutră 56.25%
Negativă 12.5%
Ofertă interviu
Acceptat 6.25%
Refuzat 12.5%
Nicio ofertă 81.25%
Rata de răspuns
Da
Nu
56%
Conectează-te cu Tavex Gold SRL prin rețele sociale
Beneficii companie
Locuri de muncă Tavex Gold SRL
Tavex Gold SRL
Tavex Gold SRL
Full time / Entry level (< 2 Ani)
Ultima actualizare: 04.01.2022
Tavex Gold SRL
Tavex Gold SRL
Full time / Entry level (< 2 Ani)
Ultima actualizare: 04.01.2022
Tavex Gold SRL
Tavex Gold SRL
Full time / Entry level (< 2 Ani)
Ultima actualizare: 04.01.2022
Tavex Gold SRL
Tavex Gold SRL
Full time / Entry level (< 2 Ani)
Ultima actualizare: 04.01.2022
Galerie foto
Noutăți Tavex Gold SRL
Unul dintre liderii unei țări din Uniunea Europeană conduce afaceri în România. Capital a stat de vorbă cu Meelis Atonen, ...
Investițiile în aur au început să fie din ce în ce mai căutate. Chiar și speakeri și investitori precum Robert ...
Grupul financiar Tavex a fost fondat în anul 1991 în Estonia şi este lider pe piața de servicii complete de tranzacționare a ...