Undelucram Undelucram
Undelucram

Undelucram

4.67

6 evaluări

Prezentare Undelucram

Comunitatea angajaților din România

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaților din România. Orice candidat aflat în căutarea unui loc de muncă poate găsi pe platforma noastră resurse esențiale pentru viitorul său job.

Majoritatea utilizatorilor noștri citesc recenzii despre angajatori sau recenzii de interviuri, scrise de angajați reali, pentru a-și face astfel o idee fidelă despre locul de muncă unde intenționează să aplice.
 

Instrumente pentru Angajați. Transparență în piața muncii

Undelucram.ro pune la dispoziția angajaților instrumente necesare pentru a naviga cu succes prin piața forței de muncă din România. Salariometrul este o funcționalitate care permite oricărui angajat ce își introduce anonim salariul în platformă să verifice cum se situează în piață față de ceilalți profesioniști din domeniu.

Undelucram.ro se gândește și la studenți. Platforma noastră are o pagină cu tips & tricks dedicată proaspeților absolvenți, unde aceștia pot învăța cum să se pregătească pentru primul job și de unde pot descărca un adevărat reper pentru orice tânăr, Ghidul Studentului.

Nu în ultimul rând, contribuim la calitatea vieții profesionale a angajaților prin Comunitatea Colaborativă Cumlucram. O bibliotecă de articole despre viața la locul de muncă, actualizată săptămânal prin contribuțiile celor mai apreciați profesioniști din domeniul Resurselor Umane din România.

 

Tehnologie pentru Angajatori. AI în căutarea talentului uman

Ne mândrim cu faptul că proiectul nostru aduce împreună angajatul și angajatorul pentru a crea un mediu de lucru transparent și interactiv.

Undelucram.ro oferă în egală măsură angajatorilor soluții inovative pentru a-și gestiona brandul de angajator în mediul online. Tool-ul Employer Branding le oferă capacitatea de a-și monitoriza progresul brandului de angajator și de-al compara în date demografice cu doi competitori la alegere. Tool-ul Jobbing pune companiilor la dispoziție un algoritm de Inteligență Artificială cu sprijinul căruia pot recruta mai eficient.

 

Misiunea transparenței se extinde

Viziunea noastră nu se limitează la piața din România. Undelucram vizează o comunitate a fair-play-ului la job în 14 țări de pe 3 continente: România, Republica Moldova, Cehia, Polonia, Bulgaria, Grecia, Ucraina, Ungaria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Algeria, Tunisia și Maroc. Și extinderea continuă.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem o companie pentru oameni

De la misiune - de a transparentiza piața muncii, până la atenția zilnică la a fi noi înșine ceea ce pretindem de la ceilalți angajatori - fair cu angajații, Undelucram este o companie preocupată de bunăstarea oamenilor.


Punem accentul pe H-ul din HR

În open space-ul Undelucram, empatia și prietenia sunt ingredientele pe care le vei întâlni cel mai frecvent. De la modul asertiv în care se trasează o sarcină, până la înțelegerea și sprijinul reciproc între colegi în fața fiecărei provocări, factorul uman rămâne resursa cea mai importantă a companiei.
 

Nici beneficiile nu lipsesc 

După muncă și răsplată. Undelucram este o companie care empowers employees în urma inițiativei și proactivității. Vei vedea că nicio bună intenție nu rămâne neobservată. Rolul în companie, pachetul salarial și beneficiile extrasalariale, toate reflectă fair și transparent implicarea cu care un angajat abordează activitatea de zi cu zi.


Echipa care te merită

Vrei un job cu sens? Contribuie și tu la transparentizarea pieței din țara ta. Aplică la Undelucram și intră în echipa care te merită!

Statistici companie