Webhelp Romania

3.21

Prezentare Webhelp Romania

Webhelp a luat naștere în România, în 2000, fiind fondată de doi tineri antreprenori francezi, Frederic Jousset și Olivier Duha.

Ca urmare a unei dezvoltări constante realizate prin creștere organică și achiziții, Webhelp este acum un lider mondial în domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții și BPO. Cu o echipă de 55 000 de angajați ce își desfășoară activitatea în 140 de centre de operațiuni, răspândite în 36 de ţări, Webhelp deservește acum peste 1000 de companii.

Webhelp România este primul hub multilingv și digital din cadrul Grupului. Cele 4 sedii de la București, Galați, Ploiești și Iași reunesc, într-o atmosferă cosmopolită, 2000 de angajați de 31 de naționalități utilizează zilnic 13 limbi străine.

Aplicând concepte omnidirecționale, bazate pe tehnologie, colegii noştri îmbunătățesc continuu experienţa client pentru 27 de mărci internaţionale, lideri în domeniile Media hi-tech, Retail, Beauty, Travel, precum Samsung, Eurostar, Sephora, Orange, Vodafone şi NN.

Fiecare membru al echipei Webhelp este ghidat de un set de valori care definesc identitatea companiei și care care contribuie, în mod fundamental, la construirea unei experiențe client impecabile și a unui mediu de lucru animat și plăcut.

Suntem uniți, empatici și pasionați de ceea ce facem iar asta se vede în tot ceea ce facem.

Recunoştinţă

Fiecare membru al echipei Webhelp, de la consilier client, la directorii companiei, sunt recunoscuți pentru contribuția vitală pe care o aduc. Lucrăm cu clienții și ne deservim clienții instituționali într-un mod armonios și fără greșeală – aceasta este coloana vertebrală a ofertei noastre de servicii. Este o activitate esenţială, a cărei importanță merită recunoscută.

Integritate

Un element care transformă Webhelp într-un minunat loc de muncă pentru angajați și într-un partener de afaceri extraordinar pentru clienții noștri, este convingerea că trebuie să îi tratăm pe ceilalți așa cum dorim să fim tratați. Pentru noi, a fi un exemplu pentru ceilalți, pozitivi și corecți sunt trăsături de caracter esențiale. Integritatea inseamnă a face lucrurile în mod corect pentru toată lumea, inclusiv pentru clienții noștri.

Unitate

Webhelp este o echipă mare și dedicată. Succesul echipei este mai valoros decât interesele individuale iar, când vine vorba de a face lucruri, și de a le face bine, ego-ul trece în plan secund. Spiritul de echipă este cel care ne ajută să câștigăm mici victorii zilnice și să obținem marile succese.

Dedicare

Cel mai valoros dintre toate activele pe care compania le deține, este cuvântul nostru. La Webhelp, dedicarea inseamnă respectarea promisiunilor pe care le facem-indiferent dacă sunt față de colegi, parteneri sau clienți. Fără puterea cuvântului nostru, Webhelp nu ar fi partenerul strategic de succes de astăzi.

Wow

Încercăm, în permanență să creăm acel efect Wow în rândul celor cu care lucrăm. În fiecare zi încercăm să obținem mai mult, să evoluăm și să surprindem într-un mod plăcut.

De ce sa lucrezi cu noi?

La Webhelp România, vei avea parte de un mediu de lucru cosmopolit, sedii moderne, dotate cu facilități de ultimă generație, amplasate în centrul orașului și în proximitatea centrelor universitare. Aici vei găsi colegi prietenoși, dornici să te ajute, din toate colțurile lumii, împreună cu care îți poți exersa și îmbunătăți cunoștințele de limbi străine și schimba impresii despre culturi diverse.

Fie că ești student, proaspăt absolvent sau ai deja experiență profesională, Webhelp România poate fi și pentru tine o școală de carieră, oferindu-ţi numeroase oportunităţi de dezvoltare.

Procesele de selecție sunt transparente iar formarea se află în centrul parcursului profesional. 

Pentru că evoluția fiecărui angajat este importantă pentru Webhelp, indiferent de funcția ocupată în organigramă sau de vechimea în cadrul companiei, toți angajații beneficiază de formare la standarde ridicate și de susţinere pentru a obține sau a-și actualiza cunoștințele de care au nevoie pentru atingerea performanței. 

Programul de lucru este flexibil, gândit să răspundă nevoilor tale, astfel încât să îți permită continuarea studiilor sau să te dedici familiei. Iar dacă aspirațiile tale depășesc granițele țării, poți aplica pentru mobilităţile internaționale disponibile în oricare dintre cele 36 de țări în care grupul Webhelp este prezent.

Oricare ar fi aspirațiile tale, vom fi alături de tine și te vom susține pentru ca tu să îți atingi potențialul maxim.

59
interviuri
Dificultate Interviu
2.66 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 57.63%
Neutra 32.2%
Negativa 10.17%
Oferta interviu
Acceptat 66.1%
Refuzat 15.25%
Nicio oferta 18.64%
Rata de raspuns
Da
Nu
81%
Conecteaza-te cu Webhelp Romania prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto