Zentiva Romania

4.42

Prezentare Zentiva Romania

Zentiva România este cel mai mare producător de medicamente generice în volume de pe plan local și parte a grupului Zentiva, unul dintre liderii europeni în domeniu. Fabrica din București, a doua pe care grupul o deține, funcționează neîntrerupt din 1962, de la fondarea sa.


În 2018, compania a înregistrat la nivel local un record al producției de 101 mil. cutii de medicamente, care ajung la pacienții din Romania și din alte 29 de țări. Începând cu anii 2000, Zentiva România a trecut prin multiple etape de modernizare, 20 mil. EUR fiind investite numai în perioada 2010-2016. Astfel că Zentiva poate să reconfirme tradiția medicamentelor generice moderne, eficiente și accesibile pacienților și să se înscrie în filosofia grupului de a pune pacienții în centrul misiunii sale. Zentiva consideră că accesul la sănătate este un drept și nu un privilegiu, iar astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii au nevoie de acces mai bun la medicamente.

 

Grupul susține specialiștii din domeniul medical, farmaciștii și factorii de decizie din sănătate și împărtășește cu aceștia responsabilitatea de contribui la reducerea costurilor și la îmbunătățirea accesului la tratamente moderne.

 

Echipa Zentiva România numară peste 700 de persoane, în fabrica din București și în divizia comercială. Potrivit studiilor companiei, fiecare angajat al său din România susține alte 3 locuri de muncă în companii din industrii conexe, precum transporturi, furnizori materii prime, servicii, marketing, financiar etc.


Grupul Zentiva are sediul central la Praga, două unităti de producție și peste 2.500 de angajati. În prezent, grupul beneficiază de susținerea Advent International, unul dintre cele mai experimentate fonduri de investiții la nivel mondial. Grupul Zentiva are o lungă istorie care se întinde peste 530 de ani, de la momentul când farmacia Black Eagle, o mică afacere de familie, se deschidea la Praga. Astăzi, Zentiva este prezentă în 25 de piețe europene și mai mult de 40 de milioane de pacienți din Europa beneficiază de tratamentele sale generice sigure și eficiente.

 

Peste 55 de ani de producție neîntreruptă de medicamente


Această realitate este cartea de vizită pentru Zentiva România. Vorbește despre tradiție și despre continuitate, pe care le-am construit în mai mult de jumătate de secol. De la Uzina de Medicamente București, înființată în 1962, și până la Zentiva România de astăzi, am oferit constant românilor tratamente eficiente pentru sănătate.

 

Devenită SICOMED (acronim de la Sinteze-Condiționări Medicamente) în 1990 și privatizată în 2000, compania a fost achiziționată în 2005 de Grupul Zentiva. Au urmat cumpărarea de către Sanofi, în 2009 și câțiva ani de investiții importante în fabrica din București. Din 2018, după separarea de Sanofi, Zentiva a devenit companie independentă, susținută de Advent International, unul dintre cei mai experimentați investitori de private equity din lume.


Medicamentele noastre generice sunt folosite în numeroase arii terapeutice: cardiologie, gastroenterologie, urologie, durere, reumatologie, sistem nervos central etc. Avem în portofoliu peste 100 de molecule destinate pieței din România. Nouă dintre produsele noastre sunt în top 20 medicamente generice utilizate în spitale, în volum. Transpus în procente, 39% din totalul volumelor de
soluții terapeutice folosite în spitalele din România sunt medicamente Zentiva.


Am împlinit 57 de ani de producție neîntreruptă de medicamente în România. Și în fiecare dintre acești ani am fost actuali, așa cum suntem și astăzi. Ne propunem să asigurăm dreptul la sănătate al fiecăruia dintre noi. Și facem asta aici, în România, contribuind totodată și la sănătatea economiei locale.

De ce sa lucrezi pentru noi?

Noi suntem Zentiva!

Viziunea noastra este ca asistenta medicala trebuie sa fie un drept si nu un privilegiu - de aceea promovam valoarea si parteneriatul si nu ne mulțumim sa atingem norii cand putem sa ajungem pana la stele ! Fii si tu alaturi de noi in acest demers atat de nobil!

De ce sa lucrezi la noi?

Desi motivele pentru care oamenii au ales sa lucreze la noi sunt variate, noi te asiguram ca:

  • Zentiva Romania - un loc minunat de munca

Cresterea continua a organizatiei noastre aduce noi oportunitati pentru colegii nostri de a-și indeplini potențialul. Dorim sa atragem cele mai valoroase talente din piata si ne ingrijim de echipa actuala, pentru a asigura succesul generatiilor viitoare de angajati.

  • Suntem o companie pentru care oamenii conteaza

Oamenii care se alatura companiei noastre au contribuit si se implica permanent in dezvoltarea tuturor proceselor indrumati si sprijiniti managerii de echipa. Incurajam inovatia si sustinem proiectele lor atat pe plan personal, cat si profesional. Suntem o companie care promoveaza spiritual antreprenorial la locul de munca.

  • Fiecare angajat beneficiaza de pregatire

Instruirile organizate in interiorul companiei se pliaza pe personalitatea oamenilor, urmarind atat dezvoltarea aptitudinilor native de care au nevoie la locul de munca cat si a cunostintelor tehnice necesare pentru buna desfasurare a activitatii de zi cu zi si a eficientei. Pregatirea are loc permanent, atat pe parcursul activitatii zilnice cat si in cadrul cursurilor organizate, oamenii nostri fiind incurajati de managerii de echipa sa isi atinga si chiar sa isi depaseasca potentialul.

  • Creem oportunitati privind dezvoltarea profesionala

Sustinem dezvoltarea oamenilor nostri care isi doresc sa isi extinda perspectivele profesionale si personale. Dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri a fost mereu un aspect pe care am pus accentul pentru ca am crezut in creativitatea si talentul lor.

  • Apreciem si recompensam loialitatea

Ne mentinem activitatea la standarde profesioniste si ne onoram angajamentele luate fata deoamenii nostri, prin comunicare deschisa si transparenta. Le recompensam loialitatea prin programe de dezvoltare si promovare, sustinandu-le totodata cariera.

  • Suntem mandrii de oamenii nostri

Suntem mandri ca oamenii noștri se energizeaza reciproc cu pasiune, prietenie și un puternic sentiment de colaborare. Acest lucru ne va permite sa ne realizam ambiția, sa obținem rezultatele care conteaza cel mai mult si sa ne indeplinim promisiunea fata de oamenii care se bazeaza pe produsele si serviciile noastre in fiecare zi.

6
interviuri
Dificultate Interviu
2.67 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 33.33%
Neutra 33.33%
Negativa 33.33%
Oferta interviu
Acceptat 33.33%
Refuzat 33.33%
Nicio oferta 33.33%
Rata de raspuns
Da
Nu
50%
Noutati Zentiva Romania
Zentiva Romania, cel mai mare producator local de medicamente generice cu prescriptie, in numar de unitati vandute*, a finalizat cea de-a ...