DSV Global Business Services

Mediu

Experiență pozitivă

Am acceptat oferta

Răspuns primit

Interviul a durat aproximativ între 30 și 40 de minute. Am discutat pe baza CV ului iar apoi mi s-a prezentat compania, beneficiile și fun facts despre aceasta.

Am fost întrebata de experienta dobândită în urma locurilor de munca anterioare și ce as face în anumite situații ipotetice. O parte din conversație a fost în engleză.

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Viking Romania

Cluj-Napoca

5 zile

Mediu

Experiență pozitivă

Am refuzat oferta

Răspuns primit

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău