Accounts Receivable with Portuguese

Ușor

Experiență pozitivă

Nici o ofertă primită

Niciun răspuns

Inițial am fost contactata pentru teste telefonice de limbi straine. Am susținut testul telefonic in engleza si câteva zile mai târziu in portugheza.
După cele 2 teste, am fost programată la interviu. O atmosfera plăcută, relaxanta. Oameni faini, deschiși. Nu m-am simțit ca la un interviu de angajare. A durat aproape o ora, dar nu am simțit cum a trecut timpul.
                                                                                Despre experiența anterioară, de ce am ales Bosch.
Nu au fost teste in timpul interviului.
                                                                        Nu au fost teste in timpul interviului.