Asistent Dep. Expansiune Cluj
Ușor
Experiență negativă

Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Interviul cu HR a fost ok, deși a fost programat în timp ce eu eram în concediu și plecată din țară. Am făcut un efort să mă conectez și am apreciat deschiderea ei.
Totuși, la interviul cu managerul....
Am ajuns la ora stabilită (17:30), însă managerul a întârziat aproximativ 6 minute, fără să își ceară scuze. Prima lui întrebare a fost legată de ora interviului, spunând că pentru el era programat la 17:00 și întrebându-se dacă voi mai ajunge. Am clarificat că invitația oficială indica ora 17:30, dar părea dezinteresat și puțin deranjat de situație.
Interviul a fost distant, extrem de incomod, cu un ton plictisit și ostil. Conversația a început cu replica "și cine sunteți și cu ce ocazie la noi?".
Atmosfera generală a fost inconfortabilă și neprietenosă, iar la final am fost surprinsă când am primit un mail de la HR în care mi se spunea că nu m-am prezentat la interviu, ceea ce nu corespunde adevărului.
Totuși, la interviul cu managerul....
Întrebările au fost superficiale și repetitive, gen „Ce ar spune șeful/prietenii despre tine?” sau „Ce altceva ai mai făcut?” și de mai multe ori "de ce Lidl?". Interviul nu a inclus teste practice sau exerciții specifice pentru poziție. Întrebările au fost în mare parte deschise și personale, fără o structură clară. Intervievatorul a pus accent pe impresii generale și opinia altora despre mine, ceea ce a făcut experiența să pară un interogatoriu mai degrabă decât un dialog profesionist.