Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

PolyTrade Global

1 zi
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Recent, am avut o experiență de recrutare la Polytrade care a lăsat mult de dorit. Interviul a fost marcat de o atitudine pasiv-agresivă din partea interviatorului, care părea complet lipsita de chef de muncă și implicare. Mai mult, interviatorul nu a ales să se identifice nici măcar pain numele său. Nu a detaliat nimic despre firma sau ce implică postul si părea ca nici nu a citit cv-ul inainte de interviu incat sa tina pasul cu detalii simple despre experienta parcursa.

Aceste comportamente denotă o lipsă flagrantă de profesionalism și ridică întrebări serioase privind modul de gestionare a procesului de selecție în cadrul companiei. Dacă la primul contact se manifestă astfel, ce așteptări poate avea un nou angajat de la un mediu de lucru care pare să nu-și cunoască nici măcar valorile de bază ale profesionalismului și respectului reciproc?

Intrebari standard, te intreaba ce iti doresti sa gasesti la firma lor.

Recomand o revizuire urgentă a procedurilor de recrutare și o îmbunătățire a comunicării, pentru a asigura un mediu respectuos și transparent pentru toți candidații.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Musat si Asociatii

Musat si Asociatii

36 luni
Mediu
Experiență pozitivă Experience positive
Am acceptat oferta Offer accepted
Răspuns primit Feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience positive Experiență pozitivă
Offer accepted Am acceptat oferta