Consiler PF si IMM
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Am susținut prima dată un interviu telefonic cu cineva de la București de aproximativ 30 min. În urma acestuia mi-au trimis pe adresa de mail un test la care am avut nevoie de mai mult de 2 ore pentru a-l finaliza. Întrebări idioate, de logica, dar nu numai. Au fost probleme care necesitau calcule, întrebări pe baza a mai multor texte.. etc.
A urmat să mă întâlnesc cu directorul dintr-o sucursală din Constanța, doamnă care mi-a dat impresia că aștepta pe altcineva pentru că și eu am simțit că am nimerit la un alt interviu față de postul pentru care aplicasem. A fost în total contradictoriu față de ce discutasem la interviul telefonic. La telefon am discutat despre PJ, pe când la interviul fizic am discutat numai despre PF.
Mi-a spus ca, contractul va fi pe o perioada determinata, dar ca a înțeles ca eu n-as avea nicio problema cu asta. Lucru pe care nu l-am auzit și nu l-am spus niciodată.
Legat de partea salariala.. la fel. In contradictoriu total față de ce discutasem la telefon.
Înarmați-vă cu timp si răbdare pentru testul online