Consultant Senior Microsoft Dynamics

Mediu
Experiență pozitivă Experience positive
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Screening telefonic – scurtă discuție de 15–20 minute cu HR, în care am discutat despre experiența mea pe Dynamics NAV și ce caut într-un nou rol.

Interviu tehnic – cu un consultant senior și/sau team lead. Discuție axată pe experiența practică în proiecte (ex: implementări, upgrade-uri, training utilizatori), întrebări legate de funcționalități (sales, purchasing, warehousing), dar și despre metodologii.

Interviu final – am discutat despre așteptările salariale, modelul de lucru (remote/hibrid), echipa, proiectele active și planurile companiei.

Dificultatea interviului: Medie
Nu s-au pus întrebări-capcană, dar s-a urmărit experiența concretă și modul de gândire în fața unor scenarii reale din viața de consultant.

Impresii generale:
Interviul a decurs într-un mod profesionist. Cei din echipa tehnică au fost prietenoși și deschiși. Am apreciat faptul că nu s-a pus accent doar pe partea tehnică, ci și pe potrivirea în echipă și în cultura organizațională. Comunicarea a fost clară și rapidă pe tot parcursul procesului.

Sfat pentru alți candidați:
Pregătiți exemple concrete din proiecte – mai ales scenarii în care ați adus valoare clară clientului (optimizări de procese, salvare de timp, automatizări). Dacă aveți experiență pe versiuni mai vechi de NAV, merită să evidențiați și dacă ați lucrat și cu Business Central (on-prem sau cloud).

Nimic special de mentionat
Experience positive Experiență pozitivă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Consultant Senior Microsoft Dynamics Nav

Consultant Senior Microsoft Dynamics Nav
14 zile
Foarte ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită