UiPath
Interviul cu hiring managerul a fost relaxat și natural. Am discutat despre dinamica rolului, despre cum arată o zi obișnuită în echipă, iar eu am avut ocazia să povestesc mai multe despre experiența mea profesională și modul în care pot aduce valoare. A fost o conversație deschisă, fără stres, în care am simțit că există interes real pentru om, nu doar pentru CV.
M-am pregătit temeinic înainte de interviuri , am citit cu atenție descrierea rolului și am parcurs cursurile din UiPath Academy pentru a înțelege mai bine cultura companiei și produsele . A fost un pas care m-a ajutat enorm să înțeleg viziunea UiPath și modul în care se lucrează acolo.
Ultimul interviu, cu echipa de sales, a fost la fel de transparent și clar. Am înțeles foarte bine dinamica colaborării dintre CSM și echipa de vânzări — o relație bazată pe parteneriat, comunicare și obiective comune.
Overall a fost o experiență minunată. UiPath mi-a lăsat impresia unei companii de top, care oferă nu doar beneficii excelente și flexibilitate, ci și un mediu în care oamenii contează cu adevărat.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
IT Customer Success Manager
Salt Bank